Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Lord написа:stenli, като ти се струва смешно твърдението ми и питаш нещо, от което аз не разбирам, но видях документи, които го потвърждават, нека те попитам и аз нещо. Как така всички държавни и общински болници са на загуба, а частните здравни заведения са на огромни печелби/напр. клиниката на Чирков, болница Токуда и мн. др./?

evelina написа:Да,снощи и аз гледах ЦИРКА Литекс-Левски...Полицията си е задължителна на футболни срещи да въдворяват ред,особенно от А група,където маймуните са повече...!
slaron написа:evelina написа:Да,снощи и аз гледах ЦИРКА Литекс-Левски...Полицията си е задължителна на футболни срещи да въдворяват ред,особенно от А група,където маймуните са повече...!
И за да няма циркове, аз подкрепям следната идея - година-две мачовете да се играят БЕЗ ПУБЛИКА - на празни стадиони!!! Хак да им е!!!![]()
По този начин полицията ще бъде на други места, където ще бъде по-необходима, а не да се разправя с лумпените от агитките!

evelina написа:Все едно чух баща си...!Това според мен не е решение! Те ако искат пак ще се съберат,надрусат и ще се правят на биячи... и полицията пак ще им отделя това внимание...!

slaron написа:evelina написа:Да,снощи и аз гледах ЦИРКА Литекс-Левски...Полицията си е задължителна на футболни срещи да въдворяват ред,особенно от А група,където маймуните са повече...!
И за да няма циркове, аз подкрепям следната идея - година-две мачовете да се играят БЕЗ ПУБЛИКА - на празни стадиони!!! Хак да им е!!!![]()
По този начин полицията ще бъде на други места, където ще бъде по-необходима, а не да се разправя с лумпените от агитките!

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта