Към Автоконтрольор и evelina:
Постарайте се да дискутирате по темата с аргументи и доводи, като избягвате персонални квалификации един към друг. Предварително благодаря!
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
BARETATA написа:Брат , въобще не е ДАНС , а самите медии , които си манипулират и си правят каквото искат . ...
Никак не е случайно, че по цял свят ги наричат четвъртата власт. Някои случаи ме карат да си мисля, че вече са първата.Raptor написа:........ А на медиите им дреме само за печалбата, не за истината
Автоконтрольор написа:evelina написа:Автоконтрольор написа:Не искам да изпадам в спорове, но се опасявам, че съм прав.Тезата си няма да я защитавам, тъй като трябва да навлизаме в политически размисли, които аз лично много не харесвам, още повече пък да ги оспорвам не където трябва - тоест тук. [/quot
а аз се опасявам,че не си прав.....! Не виждаш по далече от носа си......! И баретата е прав!!!!!!!!
Продължавай в същия дух.Е такива заплеси като теб, които нямат собствено мнение, а дори и да имаха нямаше да може да го отстоят, са нужни на механизма за разрухата на държавата ни.Ето такива дребни пионки, които ще си останат толкова сляпи, че дори и да имат възможноста да прогледнат, пак не биха я избрали.
Lord написа:Към Автоконтрольор и evelina:
Постарайте се да дискутирате по темата с аргументи и доводи, като избягвате персонални квалификации един към друг. Предварително благодаря!
Назад към Полицията в България
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 3 госта