ПИВНИЦА "КУХИЯТ КРАК"

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: ПИВНИЦА "КУХИЯТ КРАК"

Мнениеот Куче » 01 Ное 2009, 15:01

Както казва един съсед , много обичам агнешко с лапад. Жената яде лапада , а аз агнешкото :lol:
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Добро Утро » 01 Ное 2009, 16:32

След хапването и пийването ей ви и една историйка, за привкус на празника днес.... :)
По време на турското робство българите живели в непрекъснат страх. Годините минавали, но краят на това мъчение не се виждал. Когато надеждата се стопила в очите на българите, се появили незнайно откъде няколко странника. Говорело се, че били монаси, които живеели високо в планините. Според други те били даскали в съседните села. А някои овчари говорели, че ги виждали да се превръщат в разни животни - вълци, орли....
Повечето от тях почнали да събират хората, които явно се противопоставяли срещу османското робство и безчинствата, които вършели поробителите. Другите станали даскали в българските училища. Те разказвали на мало и голямо, за техните деди, които били свободни хора. Запознали ги с историята на великата българска държава, чиито граници били трите морета - Черно море, Бяло море и Адриатическо море. Разказали им за великите мъже, които карали царете да се прекланят пред тях, научили милиони хора да пишат и четат. Децата слушали историите им в захлас, а мъжете хващали мигом своите ножове. Това са хората, които по-късно били наречени народни будители или апостоли на свободата.
Пораснали децата, слушали със захлас историите им. Казаното се пропило в техните сърца и умове. Един неясен, отдавна забравен зов ги карал да вдигнат гордо глава...
Една есенна нощ, високо в балкана до огъня край древно светилище, най-главният от апостолите се върнал от далечно пътуване и тихо промълвил пред смълчания кръг думите "Започна се!". А високо в необятното звездно небе блещукало малко съзвездие, закрилник на този народ. На следващото утро, докато изгрявало слънцето, турците стреснато се събудили от един страшен кошмар - сънували как техните роби им прерязват гърлата. Застинали от безмълвен ужас. Последната им мисъл била,че това не е сън. До вечерта този народ вече бил свободен, а после тръгнал да помага и на останалите поробени и така се превърнали в духовни лидери или будители за българския народ.

:) Наздраве за будителите на тоз народ и днес....
Аватар
Добро Утро
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Валентина » 01 Ное 2009, 18:39

Наздраве и от мен! За будителите и техните "будни" семейства! Защо "будни" ли? Ами защото не могат да заспят от глад... :evil: :evil: :evil: Изображение
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Валентина » 02 Ное 2009, 14:02

Ей. хора! Нещо времето май много застудя.... Я да се съберем на топло край Изображение
И да се сгреем с нещо искрящо и червено... Изображение
А защо не и да поиграем на Изображение
Персоналът от кухнята да се заеме с Изображение
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот m-r_Vekilski » 02 Ное 2009, 21:24

НА ВНИМАНИЕТО НА ПЕРСОНАЛА !
Тази вечер в сепарето с кривото огледало шефа ви има среща със скъп гост !
Моля ви , нека докажем ,че сме №1 в кръчмарския бранш !
ИзображениеИзображение
771 -"1300 години България" Изображение
Изображение
собственик на "кухиятЪ крак"
Аватар
m-r_Vekilski
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Валентина » 02 Ное 2009, 22:51

Май тази вечер сме на романтична вълна... Луна, романтика и една красива любов... Мечта... И нещо прекрасно за един изключителен човек! http://vbox7.com/play:e96752ed
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 02 Ное 2009, 22:53

Аз сменявам рязко тона http://vbox7.com/play:45fa4973
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот фиеста » 02 Ное 2009, 22:58

И аз продължавам в същия дух.... :lol: :lol: :lol:
http://vbox7.com/play:9a4ca497
фиеста
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Adriana » 03 Ное 2009, 10:30

BARETATA написа:Аз сменявам рязко тона http://vbox7.com/play:45fa4973

Лелееееееее, май ще ми се отвори работа! :twisted: Как можа да го направиш????? Човек тъкмо се е отпуснал и размечтал, и...... :oops:

фиеста написа:И аз продължавам в същия дух.... :lol: :lol: :lol:
http://vbox7.com/play:9a4ca497

Фиеста, ти нали си жена бре, защо правиш тези работи? :cry:
Adriana
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот ribaflic » 03 Ное 2009, 22:23

Я да взема да ви налея по едно вино в тази студена, дъждовна и ветровита вечер
Аватар
ribaflic
КОМИСАР