Дискусия в хотел "Родина"

Синдикална федерация на служителите в МВР

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Дискусия в хотел "Родина"

Мнениеот Lord » 27 Сеп 2010, 19:27

katana написа:...... Ако не понасяте критики, защо отправяте такива?

Не съм критикувал, коментирах/споделях мнение/, отделно, че нося критика, хоросан, бой и др., но да се върнем към темата. :)
КОМИСАР

Мнениеот Theraphosidae » 27 Сеп 2010, 22:18

katana написа: Наистина ценя всеки коментар, дори и най-критичния, но не се виждам като боксова круша или чучело, да си стоя и всеки пътьом да ми бие по една критика, така че когато мога отвръщам според ситуацията и смятам, че така е честно и достойно.

Особено, ако го правите и на ниво диалог с Ръководството, което би било редно предполага се, отвръщането де! Пък и честно и достойно!
Theraphosidae

Мнениеот katana » 27 Сеп 2010, 23:07

Theraphosidae написа:
katana написа: Наистина ценя всеки коментар, дори и най-критичния, но не се виждам като боксова круша или чучело, да си стоя и всеки пътьом да ми бие по една критика, така че когато мога отвръщам според ситуацията и смятам, че така е честно и достойно.

Особено, ако го правите и на ниво диалог с Ръководството, което би било редно предполага се, отвръщането де! Пък и честно и достойно!

Ако си член на СФС, просто прочети последната стенограма от срещата с министър Цветанов на 14.09.2010г. Там съм коментирал достатъчно.
katana
Синдикат
Синдикат

Мнениеот daniela_suzi » 29 Сеп 2010, 08:40

Да,изказванията наистина са интересни-както на Министър Цветанов,така и на представителите на съответните синдикални организации.Особено ако се чете внимателно и между редовете,както е популярно да се казва!
От всяка ситуация има изход,която не винаги е в желаната от нас посока,но винаги е встрани от гробищата!
Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Лъчезар Серафимов » 02 Окт 2010, 01:14

daniela_suzi написа:Да,изказванията наистина са интересни-както на Министър Цветанов,така и на представителите на съответните синдикални организации.Особено ако се чете внимателно и между редовете,както е популярно да се казва!

Точно това е идеята бре.
Аватар
Лъчезар Серафимов
MASTER

Мнениеот Лъчезар Серафимов » 02 Окт 2010, 01:32

katana написа:Аз като казвам, че си емоционално нестабилен, явно е така - бързаш като теле пред майка си.
Интервюто е от БТВ, предаване Тази сутрин, 09.12.2008г. около 07:51ч. Така добре ли е?
Я сега се засрами от прибързаните си и неточни коментари и си вземи бележка!!!
Мен също ме е срам от твоите коментари, че беше и в УС по едно време, ама какво да правя, няма цял свят да се занимава със срамотиите ти, я!
Абе за разнообразие поне веднъж няма ли да напишеш "Извинявайте! Не бях прав за `еди-какво си`!"?

Не знам. Наистина не знам, кой си ти, че да отправяш, към мен подобна забележка.
Но ме е срам, че прецакахте цяла органицация. Организация, за която не си дал нищо.
Ще се моля да се върне същата.
Ти не си виновен, виновни са други.....
Аватар
Лъчезар Серафимов
MASTER

Мнениеот Лъчезар Серафимов » 02 Окт 2010, 01:39

Мнението на потребителя е изтрито, заради нарушение на т. 2.18 от Правилата за ползване на форума!

екип PoliceBG
Аватар
Лъчезар Серафимов
MASTER

Предишна

Назад към СФСМВР