В днешната преса

Преса и коментари

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: В днешната преса

Мнениеот Куче » 27 Сеп 2010, 19:56

Lord написа:
Куче написа:........Струва ми се ,че пребързваш с изводите колега!. Май пак сензацията е важна...визирам колегата който"брутално" е изнасилил жената ходила му на гости ;)

Приятелю, не съм запознат в детайли, но пък изнасилването си е престъпление и то тежко, независимо дали жертвата е съпруга, гадже или друго на извършителя!

Изнасилването е тежко престъпление ,така е! Нека да видим какво ще реши нашия съд....защото честно аз знам какво е станало, лошото е че при "скрити" полови актове няма свидетели. Защото жената е омъжена.
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот малкия » 27 Сеп 2010, 20:20

Интересно ми е откъде знаеш какво е станало. Аз също мисля, че знам нещо по въпроса и изглежда информацията ни се разминава. Не мисля, че съм прибързал в нещо, но наистина не ми се навлиза в подробности, докато нещата са на тая фаза. При всички случаи към момента не съм склонен да наричам въпросния гражданин "колега".
Синдикат

Мнениеот Куче » 27 Сеп 2010, 20:31

малкия написа:Интересно ми е откъде знаеш какво е станало. Аз също мисля, че знам нещо по въпроса и изглежда информацията ни се разминава. Не мисля, че съм прибързал в нещо, но наистина не ми се навлиза в подробности, докато нещата са на тая фаза. При всички случаи към момента не съм склонен да наричам въпросния гражданин "колега".

Въпросният гражданин ти е и колега..макар и в кавички да си го писал. До като съда не реши ,той е невинен до доказване на противното. Ако е виновен да си понесе последствията, нямам нищо против. За да пиша така и аз имам някаква "бегла" информацийка :)
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 27 Сеп 2010, 20:36

Какъв колега може да ми е този?! :evil: Как може да не знаеш в кой клас са децата ти?! :evil: :evil: :evil:

"Бойчев реве за свобода, вика жена си за подкрепа в съда"

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=593514

И най-после някой от пресцентъра на Благоевград да обясни на медиите, че не е инспектор, а полицай и не е катаджия.
КОМИСАР

Мнениеот малкия » 27 Сеп 2010, 20:42

Куче написа:
малкия написа:Интересно ми е откъде знаеш какво е станало. Аз също мисля, че знам нещо по въпроса и изглежда информацията ни се разминава. Не мисля, че съм прибързал в нещо, но наистина не ми се навлиза в подробности, докато нещата са на тая фаза. При всички случаи към момента не съм склонен да наричам въпросния гражданин "колега".

Въпросният гражданин ти е и колега..макар и в кавички да си го писал. До като съда не реши ,той е невинен до доказване на противното. Ако е виновен да си понесе последствията, нямам нищо против. За да пиша така и аз имам някаква "бегла" информацийка :)

Къде прочете, че съм писал "виновен" или "невинен"? Имам си мнение по въпроса, но, както писах, делото е във фаза, когато определено не е момент да навлизаме в детайли. Доколкото уважавам мненията ти силно се надявам, че наистина не пишеш наизуст и очевидно информацията ни се разминава. Но нека наистина оставим съдът да реши.
Синдикат

Мнениеот GKrIvan » 28 Сеп 2010, 09:18

http://www.monitor.bg/article?id=262331
С военни прашки прехвърлят мобилни телефони през високите огради
Хеликоптер с дистанционно вкарва дрога в затвора
Играчката прелита над стените и пуска пратката в карето за разходки
МЛАД ПЕНСИОНЕР
GKrIvan
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот GKrIvan » 28 Сеп 2010, 19:57

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=624066
Юрген Рот: Не пипнахте ТИМ

"Нищо не беше направено срещу групировката ТИМ, нито срещу олигарсите в различни страни, които в миналото бяха свързани по един или друг начин с така наречените властови кръгове около настоящия премиер Бойко Борисов".

Това заяви германският разследващ журналист и писател Юрген Рот снощи по време на конференция в Брюксел с участието на вицепремиера Цветан Цветанов.
МЛАД ПЕНСИОНЕР
GKrIvan
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 28 Сеп 2010, 20:01

Модерно оборудвана нарколаборатория за отглеждане на канабис разбиха полицаи от Ихтиман
Иззети са 15 кг от наркотичното растение
Преди няколко дни криминалисти от районното управление в Ихтиман получили информация, че в частна къща в с. Борика, близо до гората, се отглежда марихуана. Служителите на реда започнали да наблюдават обекта. Впоследствие извършили претърсване на две жилищни и една стопанска сграда, намиращи се в имота. В едната къща полицаите открили нарязани стъбла и зелени листа канабис, кварцови лампи за отопление, специална посадъчна смес и заготовки, а в другата – специално оборудвано помещение с включени в режим на работа напоителна, отоплителна и охладителна инсталации, както и десетки корени с насаждения марихуана с височина около 160 см и разсад. Установено е, че посредством различни технически устройства – датчици и регулатори, се осъществява напълно автоматизиран процес по отглеждането на канабиса.
Огледът бил извършен в присъствието на специализиран екип от антимафиоти от отдел „Наркотици” – ГДБОП и експерти. От модерната нарколаборатория служителите иззели около 15 кг от наркотичното растение. Иззето е и неголямо количество канабисови стръкове, засадени недалеч от проверявания имот. В хода на разследването станало ясно, че сградите са собственост на Й.К. /54 г./ от София.
По случая е образувано досъдебно производство. Продължава работата по събиране на доказателства за установяване на съпричастността на сина на собственичката към престъплението.
http://press.mvr.bg/News/news100928_03.htm
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Raptor » 28 Сеп 2010, 20:25

НЦИОМ: Полицията остава най-одобряваната институция
28 септември 2010 | 16:04 / Агенция "Фокус" / Социологически проучвания
София. Полицията продължава да бъде най-одобряваната държавна институция, като от началото на годината досега трайно поддържа високо одобрение и ниско неодобрение. Това сочат резултатите от национално представително проучване на обществено-политическите нагласи на Националния център за изучаване на общественото мнение (НЦИОМ), съобщи за Агенция “Фокус” Лидия Йорданова, директор на НЦИОМ. 68% от симпатизантите на ГЕРБ, както и 56% от привържениците на БСП, одобряват работата на полицията. Жителите на областните и на малките градове най-добре приемат свършеното от вътрешното ведомство. Дори сред столичаните, които са най-критични към работата на МВР, положителните оценки вземат връх над отрицателните.
От пролетта на 2010 г. досега съдът е институцията, която се ползва с най-малко обществено одобрение за работата си (14% одобрение и 63% неодобрение). Ниско остава и одобрението за работата на прокуратурата (17% одобрение и 56% неодобрение). Очакванията на хората за ефективно правосъдие и доказателствено издържани обвинения очевидно влияят върху оценките им.

НЦИОМ: Цветан Цветанов остава начело на класацията на най-популярните политици
28 септември 2010 | 17:10 / Агенция "Фокус" / Социологически проучвания
София. Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов продължава да е начело и на класацията на най-популярните български политици. Най-одобряваните министри, според общественото мнение, през втората половина на септември, са: Цветан Цветанов (64%), Николай Младенов (42%), Росен Плевнелиев (41%) и Мирослав Найденов (40%). Това сочат резултатите от национално представително проучване на обществено-политическите нагласи на Националния център за изучаване на общественото мнение (НЦИОМ). Премиерът Бойко Борисов е подкрепян от 59% от българите, с 2% по-малко в сравнение с юли. Бойко Борисов продължава да бъде най-одобряваният партиен лидер, подкрепян от 92% от избирателите на управляващата партия.
През последните месеци одобрението за работата на президента Георги Първанов се свива с 4% и през втората половина на септември възлиза на 42%. Така одобрението и неодобрението за работата на Георги Първанов в момента са с много близки стойности – 42%:41%. Трайна и висока остава подкрепата за президента от страна на левите избиратели – заявяват я 86% от привържениците на БСП.
http://www.xnetbg.com/

"E pluribus, unum!"
От многото, едно цяло!(лат.)
Аватар
Raptor
КОМИСАР

Мнениеот GKrIvan » 28 Сеп 2010, 21:59

http://dnes.dir.bg/news/dps-politzai-po ... 7477?nt=13
ДПС иска проверка за бит от полицаи пенсионер
МЛАД ПЕНСИОНЕР
GKrIvan