Прочее по-горното ми мнение го докладвах да го изтрие администратора, че не мога сам. Какво да ти кажа, имаш си някакво мнение, опитваш се да нагаждаш фактите към него - твоя работа.
Но ако забелязваш от постоянните ти заяжданици и спам почти не остана кой да пише тук, защото кой го интресува, че си цитираш мнение, в което има други два цитата от самия теб. Хората искат да виждат решения. В призивите дружно да си прережем гърлата, да изчезнем и тям подобни, едва ли някой ще съзре спасителната посока. Никой от никъде не те е гонил сам се махна, като толкова искаш да работиш за СФСМВР, кой ти пречи - можеш да го правиш и без да си член, и като член.
Твърдиш, че си си унищожил сам картата, която прочее е собственост на Федерацията, както и да е.
Продължаваш да пишеш в "СФСМВР", за която заявяваш, че вече е унищожена и не членуваш в нея, както и да е.
Хората им става скучно да четат твоите едни и същи твърдения, оформени по 101 начина и просто не влизат във форума, защото си имат и друга работа, както и да е.
Но с какво това ти помага да реализираш целите си? Нищо позитивно, само омраза...
А виж омразата, поне аз докато съм в УС, няма да ти позволя да вкараш вътре в УС. И така преживяхме достатъчно тежки моменти, личната ти емоционална нестабилност не може да бъде проблем на 8000 души.