http://www.dnes.bg/crime/2010/08/26/pet ... htie.97359
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

evelina написа:Аз съм на мнение,че нестава всеки трети да си купува книжката без дори да е управлчвал МПС /пресилено казано/ ,без да знае правилника за движение по пътищата и да се учи в движение с превишена скорост. Или пък тати му купил нова кола някаква и край,.....пътят е негов. Да караш пиян и т.н. Трябва ни превъзпитание.

kkarakashev написа:И след няколко години пак на същия хал. За съжаление ние българите сме си прости парчета

osata написа:Вчера ми се наложи пак да пошофирам доста извънградско, ами.....
изпреварвания на завои ( прясно ала "НСО и кортежа на президента) , изпреварване при непрекъсната маркировка и забранителен знак ( защото пътя е вълнообразен и няма видимост ), а мигачите май са ги забранили при изпреварване.....
![]()
Изглежда пътуването с автомобил до крайната точка, за която човек е тръгнал, е въпрос на късмет да не си този 0,0000001%, който ще поема насрещния или странично идващия или отзад идващия или от където и да е идиот.
Днес излязох само за кратко извън града като това ми бе достатъчно да премина покрай ПТП между автобус и велосипедист на последния светофар преди магистралата. Е кръвта беше малко на асфалта, човека беше на колене и в съзнание, колегите тъкмо престигаха. Какво прекрасно начало на деня а

Назад към Полицията в България
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта