СОБТ: БЪЛГАРСКИТЕ АНТИТЕРОРИСТИ

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: СОБТ: БЪЛГАРСКИТЕ АНТИТЕРОРИСТИ

Мнениеот BARETATA » 23 Сеп 2010, 23:41

Това е секретно , няма да получиш Отговор ...
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот oto skorzeni » 24 Сеп 2010, 03:50

Охраната на всички длъжностни лица в България,както и на чуждестраните делегации е прерогатив на НСО,при повишена заплаха се привличат екипи от СОБТ,предимно снайперисти,така беше при посещението на Буш,папата и Путин.Барета,айде стига с тази параноя и мания за секретност,колега.
oto skorzeni
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот osata » 24 Сеп 2010, 13:56

oto skorzeni написа:Охраната на всички длъжностни лица в България,както и на чуждестраните делегации е прерогатив на НСО,при повишена заплаха се привличат екипи от СОБТ,предимно снайперисти,така беше при посещението на Буш,папата и Путин.Барета,айде стига с тази параноя и мания за секретност,колега.

Е, СОБТ също се ползват като лична охрана, в смисъл и затова биват обучавани, а няма логика да обучаваш човек в нещо, за което няма да го ползваш.
Научили са ги "да тупат с длан по колата" когато е подсигурен периметъра ;) за да излиза ВИП-аджията :mrgreen:
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 24 Сеп 2010, 19:48

oto skorzeni , всеки сам преценява какво да сподели , аз няма този път да отговарям на горния въпрос...
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот doznatel1 » 26 Сеп 2010, 11:50

BARETATA написа:oto skorzeni , всеки сам преценява какво да сподели , аз няма този път да отговарям на горния въпрос...

Съгласна съм с Баретата, оставете ги сами да си търсят информацията, нали ще стават полицаи, а и това преди всичко е форум с достъпна информация за всички, не мисля, че трябва да се пишат неща с които може да се злоупотребява!
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот oto skorzeni » 27 Сеп 2010, 13:45

Не виждам как може да се злоупотреби с тази "секретна" информация,човекът задава въпрос и получава отговор.Гражданите имат право да знаят за какво се харчат парите от данъците.
oto skorzeni
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот doznatel1 » 27 Сеп 2010, 16:05

oto skorzeni написа:Не виждам как може да се злоупотреби с тази "секретна" информация,човекът задава въпрос и получава отговор.Гражданите имат право да знаят за какво се харчат парите от данъците.

Ок, но с мярка!
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Хела » 27 Сеп 2010, 16:13

oto skorzeni написа:Не виждам как може да се злоупотреби с тази "секретна" информация...

:lol: Точно същото се чудех и аз. Това, че вече знам примерно, че има снайперисти при посещението на някой си, не ме прави по-умна от преди. ;)
Аватар
Хела
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот doznatel1 » 27 Сеп 2010, 18:10

Хела написа:
oto skorzeni написа:Не виждам как може да се злоупотреби с тази "секретна" информация...

:lol: Точно същото се чудех и аз. Това, че вече знам примерно, че има снайперисти при посещението на някой си, не ме прави по-умна от преди. ;)

Браво, много сте учени!
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот oto skorzeni » 27 Сеп 2010, 19:09

Повече отколкото предполагаш.
oto skorzeni
старши Полицай
старши Полицай

ПредишнаСледваща