ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ

Синдикална федерация на служителите в МВР

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ

Мнениеот камикадзе » 28 Юни 2010, 20:27

Raptor написа:
камикадзе написа:
Дрън-дрън,какво ли да очаквам от теб!?Мисля,че е безсмислено да се коментира каквото и да е с теб.
...

Типичен, познат стил, когато си "хванат на тясно"! :lol:
Абсолютно същите изрази използваш на едно друго място, под други никнеймове! :D

Ставаше дума за:
Raptor написа:Защо поставяш безсмислени въпроси тук?

Това е една от темите за СФС и мисля,че не е редно да задавам тук въпроси към който и да е,като кога ще настъпи края на света!?
Щом въпросите са безсмислени в темите за СФС,има ли смисъл същите да съществуват? :?
камикадзе
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Raptor » 28 Юни 2010, 22:12

Raptor написа:В този форум, няма кой да ти даде официална информация за такива "кухненски подробности" от работата на УС на СФС, и ти много добре го знаеш!

камикадзе написа:Това е една от темите за СФС и мисля,че не е редно да задавам тук въпроси към който и да е,като кога ще настъпи края на света!?

Raptor написа:В този форум няма официални представители на управляващи органи на никакви организации!

малкия написа:В качеството си единствено на служител на МВР нямаш никакви основания да очакваш каквото и да е от УС на СФСМВР.

малкия написа:Ако не си неин член, има си други начини и средства - надявам се, че са ти известни, но в този случай Федерацията няма ангажименти към теб.

Защо търсиш "под вола теле"?
Тук няма кой да ти отговори на въпроса:
камикадзе написа: Вярно ли е,че В.Стоева е освободена от СФС?Някакви мотиви за решението на УС?

Наясно си, че този КОНКРЕТЕН въпрос има смисъл само в официален форум на СФС!
ТОЗИ ФОРУМ НЕ Е ТАКЪВ!
http://www.xnetbg.com/

"E pluribus, unum!"
От многото, едно цяло!(лат.)
Аватар
Raptor
КОМИСАР

Мнениеот камикадзе » 28 Юни 2010, 22:26

Raptor написа:
Raptor написа:В този форум, няма кой да ти даде официална информация за такива "кухненски подробности" от работата на УС на СФС, и ти много добре го знаеш!

камикадзе написа:Това е една от темите за СФС и мисля,че не е редно да задавам тук въпроси към който и да е,като кога ще настъпи края на света!?

Raptor написа:В този форум няма официални представители на управляващи органи на никакви организации!

малкия написа:В качеството си единствено на служител на МВР нямаш никакви основания да очакваш каквото и да е от УС на СФСМВР.

малкия написа:Ако не си неин член, има си други начини и средства - надявам се, че са ти известни, но в този случай Федерацията няма ангажименти към теб.

Защо търсиш "под вола теле"?
Тук няма кой да ти отговори на въпроса:
камикадзе написа: Вярно ли е,че В.Стоева е освободена от СФС?Някакви мотиви за решението на УС?

Наясно си, че този КОНКРЕТЕН въпрос има смисъл само в официален форум на СФС!
ТОЗИ ФОРУМ НЕ Е ТАКЪВ!

Аз пък се надявам,че В.Стоева ще отговори!Мисля,че има каво да каже.
камикадзе
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Raptor » 28 Юни 2010, 22:37

камикадзе написа:Аз пък се надявам,че В.Стоева ще отговори!Мисля,че има каво да каже.

Ами пиши си и на ЛС, бе "човек"!
Може и имейл да използваш, щом я познаваш, значи и знаеш координатите!
Между другото, тук не се толерира използването на лични имена, дори и ако самият потребител го желае. Щом ти използваш истинското име на някой, напиши и собственото си име, за да се знае кой пита!
http://www.xnetbg.com/

"E pluribus, unum!"
От многото, едно цяло!(лат.)
Аватар
Raptor
КОМИСАР

Мнениеот камикадзе » 28 Юни 2010, 22:51

Raptor написа:
камикадзе написа:Аз пък се надявам,че В.Стоева ще отговори!Мисля,че има каво да каже.

Ами пиши си и на ЛС, бе "човек"!
Може и имейл да използваш, щом я познаваш, значи и знаеш координатите!
Между другото, тук не се толерира използването на лични имена, дори и ако самият потребител го желае. Щом ти използваш истинското име на някой, напиши и собственото си име, за да се знае кой пита!

Затруднен съм с кое име да се представя,оприличен съм с много хора и в това е проблема! :oops:
камикадзе
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Sir Humphrey » 28 Юни 2010, 23:56

камикадзе написа:Затруднен съм с кое име да се представя,оприличен съм с много хора и в това е проблема! :oops:

Може д-р Джекил, може мистър Хайд, може и мистер Сенко.
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот камикадзе » 20 Сеп 2010, 21:23

Вярно ли е,че УС на СФС взима решения за промяна на споразумението с МВР,без това да е обсъждано или съгласувано с дружествата? Дружествата провеждали ли са събрания за промени в споразумението?
камикадзе
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот odranoel » 22 Сеп 2010, 22:49

Одговор на този и други въпроси касаещи СФСМВР може да се дадат на членовете на Федерацията и то не тук, а във сайта на СФСМВР ;)
odranoel
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот STO92 » 23 Сеп 2010, 21:44

odranoel написа:Одговор на този и други въпроси касаещи СФСМВР може да се дадат на членовете на Федерацията и то не тук, а във сайта на СФСМВР ;)

Тогава ни пиши кога ще си вариш ракията, колко захар ще и сложиш и т.н. .................. ВЯРНО ЛИ Е ЧЕ .......................................... тук не може да се пита за СФСМВР ???????? ;)
НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА !!!

Изображение
=======================
ИМА НЕЩА, ЗА КОИТО НЕ ЗНАЕМ !!!
Аватар
STO92
Полицай
Полицай

Мнениеот odranoel » 23 Сеп 2010, 21:50

така е,тук отгонори за дейността на СФСМВР няма да получите! особенно такива като теб които предадоха идеята. г-н ..........

Лични данни се публикуват само и единствено, когато притежателя им пожелае, odranoel!

екип PoliceBG
odranoel
младши Полицай
младши Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към СФСМВР