Лъчезар Серафимов написа:малкия написа:Ха, нямал възможност! А защо? Щото не си бил член на ВМРО ли? Или защото по онова време за теб въпросният "пазарлък" беше мръсна дума?
Айде стига спам!
Ти се правиш на синдикален лидер почти 2 години и присъстваш като "ЧЛЕН" в ССП почти толкова време.
Реално при този "пазарлък", ти какво постигна?
НЕ Е ВИНОВЕН ТОЗИ, КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА.....
А ти бил ли си член на ВМРО?
Май не беше, по твоите думи!
О, я се разкарай! Кога съм казвал, че не съм бил член на ВМРО? Това, че ти не правиш разлика между политическа партия (каквато е ВМРО в момента) и организация с идеална цел (каквато беше, когато членувах в нея), си е изцяло твой проблем. Направи справка в нормативните актове - дано това поне можеш, предвид длъжността ти.
Ти имаше възможността да участваш във въпросния "пазарлък" - като оставим настрана отвода ти когато беше предложен за член на първия УС в Стара Загора, ти беше член на втория УС. Само че тогава, както вече споменах, тоя "пазарлък" за теб беше мръсна дума и според теб трябваше да бъде незабавно прекратен - и на думите ти има десетки свидетели.
Какво съм постигнал? Аз самичък - нищо. Но като минимум участвах в едно - ако преди-година две цакаха откъм отчитане на работното време хиляди служители, сега тези случаи са изключение. Ти постигна ли нещо повече? Може би повече постинги по форумите...
Между другото, от "Осанна" за Павлов през "Разпнете" Павлов отново ли се връщаш към "Осанна" за Павлов? Ами дерзай! Но и проверявай цифрите, преди да пишеш за тях - да не вземе да се случи като със "смартфона"...