SYNOPTIK написа:То точно това ми е най-чудно,
osata !
Не е лесно,да се докара едно такова министерство до степен,самите служители да не са наясно с елементарни неща.
Аз например,ако напиша,точно какъв се водя,със сигурност незапознат човек би помислил,че след Министъра съм аз...
Съжалявам, че няма откъде да взема снимка, надявам се ако някой колега от форума е взел от тях, да качи една снимчица.
Общо взето в МВР винаги е имало промени, и ще има. Аз винаги съм се чудил на друго - израстване в категория, нека се върнем в годината на девоенизацията:
1. Полковник с 26 години стаж - началник на "РПУ" - по новому става "главен инспектор кат.В"
2. Лейтенант на 26 годишна възраст с три години стаж - началник група - по новому става "гл. инспектор кат. В"
Е аз това никога няма да го забравя, как лейтенанти се изравниха по длъжност с полковници, сега каквито и промени да се правят - не със стълба, ами с асансьор се качил в йерархията.
В МВР освен численността, е хубава да разбият и длъжностите и званията - ще се окаже, че на всеки 5-ма има по един гл.инспектор и нагоре.