СОБТ: БЪЛГАРСКИТЕ АНТИТЕРОРИСТИ

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: СОБТ: БЪЛГАРСКИТЕ АНТИТЕРОРИСТИ

Мнениеот osata » 07 Сеп 2010, 21:12

gpenchev написа:Здравейте догодина ще кандидатствам в симеоново а след това мисля и за собт та въпроса ми е ще има ли проблем при кандидатсването защото със се татуирал

Татуировката ( на ръката например ) може да послужи за идентифициране на твоята самоличност. Чувал съм че в СОБТ разкриване на самоличност на лице участвало в акция е равносилно на "шутиране извън редиците". Само съм чувал де ;)
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот NANIOX » 07 Сеп 2010, 21:45

osata написа:
gpenchev написа:Здравейте догодина ще кандидатствам в симеоново а след това мисля и за собт та въпроса ми е ще има ли проблем при кандидатсването защото със се татуирал

Татуировката ( на ръката например ) може да послужи за идентифициране на твоята самоличност. Чувал съм че в СОБТ разкриване на самоличност на лице участвало в акция е равносилно на "шутиране извън редиците". Само съм чувал де ;)

Да де,то и аз само съм чувал.......... ;) :lol:
Който иска,може.Който казва че не може,не иска.

http://www.youtube.com/watch?v=fag9c50wJE0

http://www.vbox7.com/play:02526cce
Аватар
NANIOX
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 07 Сеп 2010, 23:07

osata , не е точно така брат , но е важно да се спазват разпоредбите в ЗМВР ;) :D
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот gpenchev » 08 Сеп 2010, 20:32

значи моята татуировка е на гърба и от прочетеното не мисля че е проблем
gpenchev
Нов
Нов

Мнениеот dsuzunov » 08 Сеп 2010, 21:03

gpenchev написа:значи моята татуировка е на гърба и от прочетеното не мисля че е проблем

Аз пък мисля, че ще ти създаде проблем.
Все пак, основната задача на Отряда е антитероризма, а там не бива да се допускат компромиси.
Димитър Узунов - БНТЛ Пловдив
Аватар
dsuzunov
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот psychooo » 08 Сеп 2010, 21:27

Забрави за татуса ! Един приятел тази година го скъсаха в симеоново за два йероглифа на рамото , а миналата братовчед ми за малък портрет на куче на гърба ( и то като казвам малак , найстена малак сигурно в порядъка на 5 см дължина на 5 см широчина). Сам разбираш,колко скришни са татусите,а пак правят проблем и късат .....
psychooo
Нов
Нов

Мнениеот BARETATA » 08 Сеп 2010, 22:24

Говирите по енерция , да за някои места може да има проблем , но няма да го коментирам тук , защото питате ,а след това коментирате някакви слухове и проблеми на други хора , които евентуално не сте били там , за да говорите на 100 процента. Смело напред в борбата , това мога да кажа ...
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот todor92 » 15 Сеп 2010, 22:54

колко е началната заплата в отряда /нали след като преминеш всички изпити и си приет
todor92
Нов
Нов

Мнениеот BARETATA » 16 Сеп 2010, 10:56

Това е секретно , като издържиш всички изпити ще си питаш на място ... Ще ти отговорят , но не е нищо особено , малко повече от редови полицай ...
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот todor92 » 16 Сеп 2010, 15:31

BARETATA написа:Това е секретно , като издържиш всички изпити ще си питаш на място ... Ще ти отговорят , но не е нищо особено , малко повече от редови полицай ...

а колко е на редови полицай
todor92
Нов
Нов

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България