Рак:
Вие сте газова печка!
И то мно-о-ого хубава и направо безценна печка.
Вие храните всички, снабдявате продуктите, които ще печете, за всички се безпокоите, всичко във вашия дом се върти около вас.
У вас е цялата топлота и човечност, но има моменти , в които сами си задавате въпроса:
"Защо аз все пека и пека? А кога ще мога да поживея и аз?" И автоматично си давате отговор:
"Всъщност- печка съм, затова и пека. Съдбата ми е такава... цял живот в домакинството...и печене и пак печене."
Понякога започвате много силно да пушите, а това е едно сериозно изпитание не само за околните, но и за самите вас. Всъщност, нещата не са толкова лоши, а просто трябва "да си позатегнете винтчетата" и да си поотпочинете.
Това не е прищявка или поредната глезотия, а необходимост- както и за вас, така и за околните.

Такова тълкуване на зодияка за пръв път чета.Това по-горе би трябвало да описва моята.Като я чета се сещам какво казваше един колега-една добра центровка и всичко ще е ок!

От всяка ситуация има изход,която не винаги е в желаната от нас посока,но винаги е встрани от гробищата!