от katana » 07 Сеп 2010, 22:34
Ей, на тия двамата - Поликс и камикадзето и тук ли почнаха да им плащат да пишат?
Като чете човек колко поста са написани само от трима души, ще си рече - леле-мале. Ама наистина трябва да си бил отначало в организацията, за да знаеш всичките помии, които им плащат да изливат по форумите. Доказателството, че им плащат ли? Ами кой дава пари за служители първа категория, които по цял ден да си пишат във вътрешния форум, че и в останалите, особено при този недокомплект. Просто проверете кой от тия форумни герои колко неща е изписал в работно време.
То е нормално, че винаги когато някои хора се почустват застрашени, ползват едни и същи кречетала.
Жалкото е, че така разводняват дискусиите и си мислят, че са внушили нещо различно от собствените си комплекси за малоценност.
За мен сме на прав път с писмата и дискусията в "Родина", щом обичайните никове почнаха отново да си чешат пръстите и да оспамват дискусиите.
Що се отнася до лъжите на камикадзето, дето и той не знае кой е вече, съм бил на всички протести без втория, за което имам поне 40 свидетели, така че нека същият лъжец да заповяда открито да разправя за прилепване, аз ще го оборя. Дотогава посрещам с присмех лъжите му.
За информация на всички - не виждам причина да крия истината и затова наричам тези които лъжат системно, с истинските им имена - лъжци. Готов съм да вляза в съд, за да го докажа, както и по всеки друг законен начин.
Но ще дочакам извинение от тях, колкото от Серафимов, който неколкократно излъга, че дискусията в хотел "Родина" ще бъде прекалено скъпа, че даже посочи и фалшиви цени, различни от тези, които договорихме.
Що се отнася до Поликс, наистина сериозно обмислям да подам сигнал в структурното звено, в което работи, за да се извърши проверка колко от работното си време ползва за работа и колко - за писане по форумите, защото не е редно за едни и същи пари едни да се гърбят, а други да си пишат по цял ден в чата. Най-хубавото е, че писаното остава с дата и час, нали?