Благодарен съм на Синоптик за форума, пак на него и колегите от екипа за приятните моменти, запознанства, сериозни дискусии и шеговити закачки.
Искрено се надявам, че никога МВР няма да е това, което беше. И то благодарение на форума. Дори сериозните журналистически сайтове и агенции промениха мнението си за средностатистическия полицай. Те откриха, че полицаите са нормални хора, дори могат да ползват интернет, остави, ами имат и сайт, поддържат го и беседват помежду си, че и с другите хора. Благодарение на форума стана ясно, че колкото и да е невероятно полицаите не са правени на конвейр или по калъп, гледат кино, четат книги, хранят се, веселят се или бачкат яко, също като нормални хора!

Наистина форумът направи всичко, което изброявам общоизвестно.
Хела написа:Първоначалното ми регистриране в този форум беше тип „аз не съм оттук и съм за малко”. Затова искам да благодаря на всички, които по един или друг начин /в повечето случаи несъзнателно/ ме накараха да остана. Открих много истини, разлики, направих си нови изводи, развенчах дълбоко вкоренени в мен заблуди. Благодарение на вас![/color][/b]

Хела, лаская се да мисля, че поне микрон за казаното съм допринесъл и аз. Но дори и да не съм, благодаря за невероятно топлите и човешки думи! Казала си го много разбираемо!