SFS написа:Нали си спомняте, че все един ден пак ще се срещнем...при Истината...поне онези от нас, които я търсим
ДА!
Но пък ти не се докачай, поне сега виждам, че разбираш до къде е шегата.

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
SFS написа:Нали си спомняте, че все един ден пак ще се срещнем...при Истината...поне онези от нас, които я търсим
kkarakashev написа:не искам да се меся ама ДС е била за времето си,само че мозъците на кадрите са промити за години напред. Лично за мен в РЪКОВОДНИЯ СЪСТАВ на МВР трябва да са хора, млади за ВРЕМЕТО СИ тоест да са в част с съвременното, в час с техниката и в час с начина на работа , а не да са ПРОФЕСИОНАЛИСТИ в методите на работа преди десетилетие. Не мога да го обесня точно, за което се извинявам
....ГДБОП и органите на Държавния ветеринарно-санитарен контрол (ДВСК) проверяват месопреработвателни предприятия за производството на продукти със суровини, предназначени за унищожаване.....
Lord написа:ПРОКУРОР, ШАМАРОСАЛ УЧИТЕЛКА, ОСТАВА НЕНАКАЗАН!
http://www.modernavratza.com/index.php? ... 143/t11566
В разпространено в електронната мрежа писмо, прокурор Методи Маринов написа: "За тия шест години и половина в Бяла Слатина не видях нищо хубаво - само простотии и цигани. Лошото е, че системата, в която работя не ме защитава, а мачка. Писна ми да давам обяснения и справки! Живеем в абсурдна държава!"
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта