Темата на Рънърса

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Темата на Рънърса

Мнениеот Куче » 10 Авг 2010, 14:48

monika написа:Тя телефона (номера) не си го дава, че са й ногу обожателите като тебе. :evil: От какво мислиш, че е заслабнала така ... :lol:

Жалко , тя губи такъв убавец кат мен...свалих 100грама заради нея и вече съм точно 189 кг :lol:
Не бях влизал в тая тема скоро...тука много ора не си пият апчетата :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот daniela_suzi » 10 Авг 2010, 14:53

Май трябва да се връщаме в кръчмата и да почваме да мааме яко,че докато станем и ние такива неземни красавици,мвого плюскане ни чака май! :lol: :lol: :lol:
От всяка ситуация има изход,която не винаги е в желаната от нас посока,но винаги е встрани от гробищата!
Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Куче » 10 Авг 2010, 14:55

daniela_suzi написа:Май трябва да се връщаме в кръчмата и да почваме да мааме яко,че докато станем и ние такива неземни красавици,мвого плюскане ни чака май! :lol: :lol: :lol:

Точно ти трябва много да мааш и да плюскаш...щото си почти на изчезване :D
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот daniela_suzi » 10 Авг 2010, 15:02

Хей,мушморок,55 кг. мисля че са си съвсем добре на 167 см.снага на спасител!
От всяка ситуация има изход,която не винаги е в желаната от нас посока,но винаги е встрани от гробищата!
Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Куче » 10 Авг 2010, 15:08

daniela_suzi написа:Хей,мушморок,55 кг. мисля че са си съвсем добре на 167 см.снага на спасител!

Тц , в голяма грешка си. Идеалната жена в тази тема е 167см висока и 167 кг...лека :lol:
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот ДжаоБин » 11 Авг 2010, 13:47

тъи кат сам в отпуска и немам достап до инртането, ша помоля да предадете на плетщата да не ми краде магарето и да го предлага на тоз и на онзи, шот сичко се плашта. и оште нешто - ветше не съм китаиц, а кореец и то северно ако може некои от управителите на форомо да ми кажат как ми беше баролата на рънърса че е забрааих.аз тез важни нешта си ги записвам на карирани листове и си ги нося у задниа джоб там до моливо, ма онзи ден са къпах с тех у канало и са са скъсали.
и накрая пожелавам Ви весели празници.
у нас усветлението е на 12 волта,е така за економия.владея источни боини искуства!
http://vbox7.com/play:15e84f5d
Аватар
ДжаоБин
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот pipi » 11 Авг 2010, 20:48

Новина от последния час:
"Магаре-шпионин стана причина за окончателен разрив в отношенията между Северна и Южна Корея" предаде южнокорейската осведомителна агенция Yonhap, цитирана от Ройтерс и допълва: Около 06,00 часа местно време в района на пролива Чеджу при опит да навлезе в южнокорейски териториални води е било задържано магаре, захапало кариран лист с надпис. По време на задържането му от южнокорейските гранични власти, магарето оказало сериозна съпротива, в резултат на което пострадали от ухапване трима граничари, а двама били изгубени безвъзвратно, станали жертви на удар с предно ляво копито и били запратени в севернокорейска територия. След задържането и проведените експертизи на съдържанието на карирания лист, било установено, че най-вероятно се касае за много важен и секретен код за връзка на севернокорейски шпиони, дълбоко законспирирани в Южна Корея. Въпреки опита на Пхенян да отрече каквато и да е връзка с инцидента, Сеул обяви, че най-добрите криптографи ще бъдат ангажирани с разбиването на кода, чието съдържание е обявено за държавна тайна и в най-скоро време шпионите ще бъдат разконспирирани."

:shock: :? :shock: ДжаоБин, подозирам, че плетщата е продал не само магарето ти, а и баролата на рънърса...само за да ви съсипе "добросъседските" отношения със Сеул... :roll:
pipi
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот inana » 12 Авг 2010, 00:05

monika написа:Чудех се къде изчезна Инанчето ... (ама сУо дЪрво е станала, милата :lol: )

Моника, ай дъ ни съ обиждаме! :evil: Де мъ видя отслабнала - ни знам.
Изображение

От утре и аз вечи съм корейка, зарад Джао.
Изображение

и най-важнуто да ни пропусна: Пич, кът съ пузнайш на снимката, да знайш чи само едно I love you ни ми стига. Другият път с любовноту обяснине да сложиш и 1 кг шарена сланина, кило свински крачета и един буркан с мас!
Изображение
Само Господ може да ми бъде съдник.
eat you alive
inana
Полицай
Полицай

Мнениеот slaron » 12 Авг 2010, 20:41

inana написа: .... Моника, ай дъ ни съ обиждаме! :evil: Де мъ видя отслабнала - ни знам....

:roll: Ууфффф, слава тебе, Господи! Изображение Чи ся бях изпритеснилааа ... :roll: :lol: :lol:
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот inana » 13 Авг 2010, 23:43

slaron написа: :roll: Ууфффф, слава тебе, Господи! Изображение Чи ся бях изпритеснилааа ... :roll: :lol: :lol:

Дай тъ цункам Изображение

Н`дей съ притиснява повечи!
Само Господ може да ми бъде съдник.
eat you alive
inana
Полицай
Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите