doznatel1 написа:kopu написа:Здравейте! Аз съм на 18 години. От град Монтана съм. Другата година мисля да опитам да вляза в АМВР. Баща ми е бивш полицай, от него съм научил и все още уча за дейността на полицая. Незнам дали ви е правило впечатление, НО много ученици завършват на село или в СОУ. Там е далеч по-лесно от гимназията. Тези ученици не стига, че имат по-малко знания, но имат и по-високи оценки в дипломата. Справедливо ли е това ? Според мен трябва да се зачитат оценките само от матурата или от изпита. Така ще се разбера кой знае и кой е късметлия.
А за кандидатстването в АМВР, най-много ме плаши психо теста. Разбрах че много ги режат там.
Не е важно къде си завършил, а какво имаш в главата! А и Монтана, то си е като на селотъй че, недей се оправдава с тези в селата!
Да ,обаче никой не те пита какво имаш в главата, а колко ти е дипломата. Както каза един ваш колега: "BG reality". Започвам да си мисля, колко ли ще се напълни хазната, ако правителството превърне цялата държава в един голям Big брат и започне да ни излъчва в големите държави

А що се отнася до мен ... както казва редник Джейн: "Колкото повече ми пречат, толкова по-упорита ставам"