Благодаря за поздравите, Мони!
Ей, кой казва, че персоналът е абдикирал? А да сте чували за отпуски в сезона на отпуските? Обменяме опит с други кръчми, ама по морето...
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
Валентина написа:Ей, кой казва, че персоналът е абдикирал? А да сте чували за отпуски в сезона на отпуските? Обменяме опит с други кръчми, ама по морето...
Валентина написа:Благодаря за поздравите, Мони!
Ей, кой казва, че персоналът е абдикирал? А да сте чували за отпуски в сезона на отпуските? Обменяме опит с други кръчми, ама по морето...
Валентина написа:Благодаря за поздравите, Мони!
daniela_suzi написа: Да взимате да се връщате по-бързо,че няма с кой една биричка с картофки да ни приготви тука,ей!!!![]()
![]()
Валентина написа:daniela_suzi написа: Да взимате да се връщате по-бързо,че няма с кой една биричка с картофки да ни приготви тука,ей!!!![]()
![]()
Ще се върна Дани, но след месец. В "Кухият крак" съм управител, а тук сутрин готвя, а вечер правя салатки и пържа цаца с картофки. Важното е да съм на морето... Как не съм се сетила в кръчмата да предложа и морски дарове... Да "замирише на море"...
Валентина написа:Ще се върна Дани, но след месец. В "Кухият крак" съм управител, а тук сутрин готвя, а вечер правя салатки и пържа цаца с картофки. Важното е да съм на морето... Как не съм се сетила в кръчмата да предложа и морски дарове... Да "замирише на море"...
slaron написа:А ти не беше ли в ... лятна ваканция?!?![]()
Какъв е тоя кръчмарски ... живот?
![]()
m-r_Vekilski написа:Ах как "обичам " да ми мирише на море,когато мина покрай щанда в Метро, за прясна риба
Валентина написа:m-r_Vekilski написа:Ах как "обичам " да ми мирише на море,когато мина покрай щанда в Метро, за прясна риба
Нямаш никакъв проблем. Като се върна, ще ти донеса специално кутия мидички и килограм цаца... Да ти "мирише на море"...![]()
![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта