Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
bombata4 написа:NANIOX написа:bombata4 написа:NANIOX написа:УЗРГМ, ги използваме почти постоянно като тренираме с групата.Инструктора ги залага в сградата и ние минаваме да правим прочистване като същевременно обезвреждаме капаните,доста интересно се получава.На последната тренировка в гориста местност,трябваше да прочистим вила с терористи,от 8 УЗРГМ,кучето намери 7,а един го бяхме пропуснали заложен под камък.Хубавото е че внимавахме къде стъпваме и никой не го задейства.Та мисълта ми е че и ние поназнайваме нещичко......
май не го изпрати........кучето какво е обучено да открива в тях? УЗРГМ-то
Всъщност,кучето открива човешката миризма на мястото където е пипано.Казано по друг начин то просто върви по следите на групата която ги е залагала.Дори маркираше обелките от вафлите които са яли....
С други думи,то маркира и аз проверявам.Там където залагат корда,то маркира и аз виждам кордата...
а обочавате ли ги като тези на литището да търси ВВ?
bombata4 написа:а обочавате ли ги като тези на литището да търси ВВ?
Lord написа:Румба, каква е идеята за темата? Като гледам, не се питам само аз...
Lord написа:Румба, каква е идеята за темата? Като гледам, не се питам само аз...
osata написа:bombata4 написа:а обочавате ли ги като тези на литището да търси ВВ?
Абе приятел, то намирането на ВВ е най-лесно, кучето на NANIOX намира без проблем ВВВ - знаеш ли какво е това??
bombata4 написа:.........в момента имам време за губене, а тук попаднах случайно
Lord написа:bombata4 написа:.........в момента имам време за губене, а тук попаднах случайно
Ясно! Приятно прекарване тук! ...и не съм убеден, че това е загубено време...
![]()
bombata4 написа:osata написа:bombata4 написа:а обочавате ли ги като тези на литището да търси ВВ?
Абе приятел, то намирането на ВВ е най-лесно, кучето на NANIOX намира без проблем ВВВ - знаеш ли какво е това??
питаш ме дали знам, какво е ВВ?
Назад към Полицията в България
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта