Админа да не ни скастри, че не си говорим по темата?
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

bombata4 написа:Цезар Милър, да същия, баща ми има ловни кучета, но аз никога не съм се занимавал с тях.......този пич просто го разказва на разбран език, че даже и аз мога да го разбера.
Админа да не ни скастри, че не си говорим по темата?

Хела написа:Чакай бе, Дознател1, човекът иска да си каже.Щом е наясно с темата, нека сподели, да научат хора като мен нещо. Ето, аз сега се заинтересовах, защото ми предстои поход в гори Тилилейски, ама аз така ходя,че ги накъсвам останалите на хиляда Solomon-ки растояние и в края на деня ще е добре да им пусна една ракета, да им светне в коя посока на света да дойдат да ме спасят.

doznatel1 написа:Хела написа:Чакай бе, Дознател1, човекът иска да си каже.Щом е наясно с темата, нека сподели, да научат хора като мен нещо. Ето, аз сега се заинтересовах, защото ми предстои поход в гори Тилилейски, ама аз така ходя,че ги накъсвам останалите на хиляда Solomon-ки растояние и в края на деня ще е добре да им пусна една ракета, да им светне в коя посока на света да дойдат да ме спасят.
Като знае, защо пита, иска да се изтъкне че нещо знае и решава да пусне тема за това. ОК!

Sir Humphrey написа:"Другарю" използвано дв пъти.
Това обръщение го бях забравил вече....

bombata4 написа:Sir Humphrey написа:"Другарю" използвано дв пъти.
може да е време да се върнем към устойте на старото общество

Sir Humphrey написа:bombata4 написа:Sir Humphrey написа:"Другарю" използвано дв пъти.
може да е време да се върнем към устойте на старото общество
Благодаря, но не.

Назад към Полицията в България
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта