виждам, че започнахте да се събуждате
променям въпроса: Какви светлинно-шокови гранати се произвеждат в България?
Мисля, че това не е секретно, понеже всички имат проспекти.
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
bombata4 написа:Твоят човек, другарю, знае всички отговори......
Както писах по-горетози въпрос беше за събуждане.
Мога да ги правя, мога и да ги използвам.
Въпроса е дали вие не сте си направили един форум за 5 човека и само вие да си пишете.
И малко по-спокойно, нито ви провокирам, нито обиждам.....да не говорим, че не съмнявам и в професионалните ви качества.
NANIOX написа:Така обяснено,е вече нещо друго.По начина по който говориш,си помислих че си някой провокатор.
В случая ,явно съм сгрешил,за което ти се извинявам.Ама и ти от вратата и за краката.........
Само да добавя,че и аз съм в такъв вид звено,с куче...........
NANIOX написа:Така обяснено,е вече нещо друго.По начина по който говориш,си помислих че си някой провокатор.
В случая ,явно съм сгрешил,за което ти се извинявам.Ама и ти от вратата и за краката.........
Lord написа:bombata4 не е нарушил нито едно от правилата на форума! Не виждам никаква причина човека да не пише в настоящия свободен форум или пък да отваря каквато и да е нова тема!
bombata4 написа:NANIOX написа:Така обяснено,е вече нещо друго.По начина по който говориш,си помислих че си някой провокатор.
напоследък се заглеждам по Дискавъри, има едно предаване "Говорещия с кучета", да си призная, като за човек, които нищо не разбира от кучета, се впечатлих........даваше смислени обяснения
Назад към Полицията в България
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта