Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Мнениеот osata » 27 Юли 2010, 16:46

jori написа:.....Не съм съгласен .че дипломата ми от английската гимназия в Бургас ще се сравнява с дипломата на някой "отличник" от с.Руен от преди повече от три години.
Академията ще го отчете като голяма грешка премахването на изпитите.

Ето затова трябва да има ИЗПИТ, ТЕСТ или каквото ще да е.
Защото по сегашният начин кандидатите не са РАВНОПОСТАВЕНИ.

Догодина е почти сигурно, че това ще бъде премахнато ( освен ако таксите на около 2000-те кандидата по всички специалности задочно/редовно ) не са добре дошли за бюджета на Академията.
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот parcal » 27 Юли 2010, 20:41

osata написа:
jori написа:.....Не съм съгласен .че дипломата ми от английската гимназия в Бургас ще се сравнява с дипломата на някой "отличник" от с.Руен от преди повече от три години.
Академията ще го отчете като голяма грешка премахването на изпитите.

Ето затова трябва да има ИЗПИТ, ТЕСТ или каквото ще да е.
Защото по сегашният начин кандидатите не са РАВНОПОСТАВЕНИ.

Догодина е почти сигурно, че това ще бъде премахнато ( освен ако таксите на около 2000-те кандидата по всички специалности задочно/редовно ) не са добре дошли за бюджета на Академията.

Единственият проблем е, че никога няма да си признаяр грешките, а напротив - ще отстояват позициите си твърдейки, че ЕС непрекъснато ги притиска и т.н. бля бля бля дрън дрън дрън
parcal
Нов
Нов

Мнениеот osata » 27 Юли 2010, 21:31

MVR Reality !!!
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот Sir Humphrey » 27 Юли 2010, 22:59

kkarakashev написа:П.П. С притурка за мозила съм и се сърдя на нея, ако не открие грешки :lol: :lol:

Тая грешка няма та ти я открие, защото е граматическа. :)
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 02 Авг 2010, 21:28

http://www.academy.mvr.bg/Reception/default.htm , Почти приключи кампанията с изключение на някои допълнителни мероприятия , прегледайте внимателно ...
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Joreca » 03 Авг 2010, 02:12

Здравейте,искам да ви питам,какви са мед.изискванията за академията на МВР и по конкретно за специалноста "Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред" ,аз имам обущарски гръден кош,за тези които незнаят това е вродено и го има при много хора,при мен е лека форма и нямам никъв проблем с дихателните пътища както е при по тежките случаи на такъв вид гръден кош,въпроса ми е да не би на медицинските в АМВР да ме скъсат заради това някой някаква информация има ли?
Joreca
Нов
Нов

Мнениеот BARETATA » 03 Авг 2010, 10:21

Аз лично не мога да ти отговоря ,защото не съм лекар - медицинско лице . Политай някой специалист или изчакай , някой може да ти каже тук в Темата . Успех
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот kopu » 10 Авг 2010, 00:30

Здравейте! Аз съм на 18 години. От град Монтана съм. Другата година мисля да опитам да вляза в АМВР. Баща ми е бивш полицай, от него съм научил и все още уча за дейността на полицая. Незнам дали ви е правило впечатление, НО много ученици завършват на село или в СОУ. Там е далеч по-лесно от гимназията. Тези ученици не стига, че имат по-малко знания, но имат и по-високи оценки в дипломата. Справедливо ли е това ? Според мен трябва да се зачитат оценките само от матурата или от изпита. Така ще се разбера кой знае и кой е късметлия.
А за кандидатстването в АМВР, най-много ме плаши психо теста. Разбрах че много ги режат там.
kopu
Нов
Нов

Мнениеот doznatel1 » 10 Авг 2010, 01:55

kopu написа:Здравейте! Аз съм на 18 години. От град Монтана съм. Другата година мисля да опитам да вляза в АМВР. Баща ми е бивш полицай, от него съм научил и все още уча за дейността на полицая. Незнам дали ви е правило впечатление, НО много ученици завършват на село или в СОУ. Там е далеч по-лесно от гимназията. Тези ученици не стига, че имат по-малко знания, но имат и по-високи оценки в дипломата. Справедливо ли е това ? Според мен трябва да се зачитат оценките само от матурата или от изпита. Така ще се разбера кой знае и кой е късметлия.
А за кандидатстването в АМВР, най-много ме плаши психо теста. Разбрах че много ги режат там.

Не е важно къде си завършил, а какво имаш в главата! А и Монтана, то си е като на село :lol: тъй че, недей се оправдава с тези в селата!
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот raiani » 11 Авг 2010, 00:38

doznatel1 написа:
kopu написа:Здравейте! Аз съм на 18 години. От град Монтана съм. Другата година мисля да опитам да вляза в АМВР. Баща ми е бивш полицай, от него съм научил и все още уча за дейността на полицая. Незнам дали ви е правило впечатление, НО много ученици завършват на село или в СОУ. Там е далеч по-лесно от гимназията. Тези ученици не стига, че имат по-малко знания, но имат и по-високи оценки в дипломата. Справедливо ли е това ? Според мен трябва да се зачитат оценките само от матурата или от изпита. Така ще се разбера кой знае и кой е късметлия.

Не е важно къде си завършил, а какво имаш в главата! А и Монтана, то си е като на село :lol: тъй че, недей се оправдава с тези в селата!

Поне момчето има желание и хъс да направи нещо,такива качества много полицаи нямат,за съжаление.....А до това къде си завършил ИМА ЗНАЧЕНИЕ-НА СЕЛО ВСИЧКИ СМЕ РОДА-и оценките които се пишат там са в повечето случай незаслужени-НО НАЛИ СМЕ РОДА....:))))) :D ,Пък и Вие били ли сте в Монтана-къде са гражданите,че ние простите незнаем? :?
raiani
младши Полицай
младши Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България