ХИМН

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: ХИМН

Мнениеот Лъчезар Серафимов » 15 Юли 2010, 22:08

slaron написа:
Sir Humphrey написа:Химнът на МВР и Веселин Маринов пробиха Германия

http://glasove.com/article-9067.php

P.S. Според мен темата трябва да се премести в секция "Ръководство на МВР".

:oops: Еееййй, голям резил стана! :? :roll: И не му се види края ...

Да Сър, факт е че станахме за смях.
Аватар
Лъчезар Серафимов
MASTER

Мнениеот SFS » 16 Юли 2010, 16:31

Токова ли сложно да се разбере или на вас мазохистки така ви се иска, че не вие сте за смях а професионалното и политическото ви рАководство.
Защп постоянно си набивате в главите та с това и в главите на гражданите, че можете да станете за смях с грешките на други в очите на мислещите и умни хора. За смях можете да станете по този начин в главите на идиотите...но тогава следва въпроса...та какво от това, кой го е еня за идиотите...нали не заради тях си рискувате живота за жълтите стотинки?
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

Мнениеот малкия » 16 Юли 2010, 20:58

Напротив - и заради тях. Доколкото по твоята класификация (и аз до голяма степен съм готов да се съглася) немалък процент от българските граждани попадат в категорията.
А пък, от друга страна, както лекарят е длъжен да лекува, така и полицаят е длъжен да защитава и да помага на всички- независимо от цвета на очите, гръдната обиколка или IQ-то. Следователно някои от нас си рискуват живота и заради идиотите.

Иначе по отношение на това кой е станал за смях хем си прав, хем - не съвсем. Защото странните безполови същества, които на концерта извършваха още по-странни движения (използвам думата "странни" за да не обиждам хората с нестандартна сексуална ориентация :D ), бяха облечени с полицейски униформи. Което прави за смях и униформата. А политическото ръководство не носи униформа, голяма част от професионалното - също. Само Калин прави изключение понякога, но неговата няма нищо общо с тази, дето се носи на улицата...
Синдикат

Мнениеот SFS » 16 Юли 2010, 22:01

малкия написа:Напротив - и заради тях. Доколкото по твоята класификация (и аз до голяма степен съм готов да се съглася) немалък процент от българските граждани попадат в категорията.
А пък, от друга страна, както лекарят е длъжен да лекува, така и полицаят е длъжен да защитава и да помага на всички- независимо от цвета на очите, гръдната обиколка или IQ-то. Следователно някои от нас си рискуват живота и заради идиотите.

Иначе по отношение на това кой е станал за смях хем си прав, хем - не съвсем. Защото странните безполови същества, които на концерта извършваха още по-странни движения (използвам думата "странни" за да не обиждам хората с нестандартна сексуална ориентация :D ), бяха облечени с полицейски униформи. Което прави за смях и униформата. А политическото ръководство не носи униформа, голяма част от професионалното - също. Само Калин прави изключение понякога, но неговата няма нищо общо с тази, дето се носи на улицата...

Това задължение не произтиа от клетвата ти пред партията и идиотите ...това е отминало време и е крайно време да спрете да слугувате на тези идиотлогеми. Ти си длъжен за това по силата на договора по който имаш с гражданите, които ти плащат за един вид услуга, работа и точка. Тук всякакви форми на благодарности и подобни слъзливости, които ти навяват спомени от миналото е време да се изпарят. Вие както всеки друг професионалис изпълнявате само онова за което ви се плати и сте водени от много други мотиви за да го правите а не само по оня ЕДИНСТВЕН, кйто ви се, (ни се) втълпяваше. То се оказа фалшив, недостатъчен и лъжлив.
Ревизор - Одитор

Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 16 Юли 2010, 22:09

Оса, Малкия, колеги, нека бъдем над някой неща. Да, има буква на закона, която е нарушена, но все пак с униформа или знаци не е извършен магистрален грабеж. Конкретно в представянето на В. Маринов, в предаването на Иванчо и Андрейчо или в шоутата на Слави поне аз не намирам зла умисъл или намеса на световната конпирация с цел да поне да се дискредитира средностатистическия български полицай. Напротив: по отношение на песента на славеят от Полси Тръмбеш отчитам добрите намерения от страна на изпълнителя, а и от страна на поръчителя, по отношение на шоупредаванията нямам друг коментар, освен факта, че само широкоскроения субект/лице или организация/ приема закачките с него, като забавление - пример: всички световноизвести шоу-та, били куклени, били и на живо.

П.П. Вярно, че не съм член на никоя синдикална организация, вярно, че не съм и бивш такъв, едва ли имам право да давам съвети, но ще кажа лично мнение - последна грижа на синдикалните организации е откъде са униформите и знаците в ТВ-предаванията, далеч по-приоритетни са грижите за конкретни колеги и техни семейства в нужда или за конкретни предстоящи промени в законодателството, свързани със статута на служителите в МВР.

П.П.П. Мнението е лично, ако не се споделя от организация или лица - моля да не бъда линчуван.
КОМИСАР

Мнениеот SFS » 16 Юли 2010, 22:18

Ти май изобщо нямаш представа за какво са синдикалните организации...ти смяташ, че това е благотворителна и спомоществователна фондация или някаква помощна държавна структура, която е призвана по силата на закон да подпомага фирмата си майка..
Лорд, иди се скрий някаде и недей да заблуждаваш хората и да ги натикваш в лъжлива и глупава следа по която да хукват като сляпо куче.
Ревизор - Одитор

Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 16 Юли 2010, 23:09

SFS написа:Ти май изобщо нямаш представа за какво са синдикалните организации...ти смяташ, че това е благотворителна и спомоществователна фондация или някаква помощна държавна структура, която е призвана по силата на закон да подпомага фирмата си майка..
Лорд, иди се скрий някаде и недей да заблуждаваш хората и да ги натикваш в лъжлива и глупава следа по която да хукват като сляпо куче.

Драги ми Смехурко, ти, застъпнико на онеправданите труженици, я ми кажи едно нещо: Ти къде си виждал синдикат, чиито ръководни органи са на заплата към работодателя на същото ведомство от което те се очаква да извоюват/защитят полагащите се по закон права на членската си маса?!

Я, влизай в дупчицата от която си излязал, че само разсмиваш истинските полицаи!
КОМИСАР

Мнениеот Sir Humphrey » 17 Юли 2010, 00:01

Честно да ти кажа, мисля, че обикновено са работници в предприятието, в което има структура даденият синдикат.
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот NANIOX » 17 Юли 2010, 05:04

NANIOX написа:Предлагам ви песен за химн.........

http://www.vbox7.com/play:7f4f0694

ТАКА ЗАПОЧНА ТЕМАТА........... :!:
Който иска,може.Който казва че не може,не иска.

http://www.youtube.com/watch?v=fag9c50wJE0

http://www.vbox7.com/play:02526cce
Аватар
NANIOX
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Sir Humphrey » 23 Юли 2010, 00:31

Рекламен химн на марка хляб:

http://dobrudja-news.net/index.php?opti ... &Itemid=28
Аватар
Sir Humphrey