от Lord » 16 Юли 2010, 22:09
Оса, Малкия, колеги, нека бъдем над някой неща. Да, има буква на закона, която е нарушена, но все пак с униформа или знаци не е извършен магистрален грабеж. Конкретно в представянето на В. Маринов, в предаването на Иванчо и Андрейчо или в шоутата на Слави поне аз не намирам зла умисъл или намеса на световната конпирация с цел да поне да се дискредитира средностатистическия български полицай. Напротив: по отношение на песента на славеят от Полси Тръмбеш отчитам добрите намерения от страна на изпълнителя, а и от страна на поръчителя, по отношение на шоупредаванията нямам друг коментар, освен факта, че само широкоскроения субект/лице или организация/ приема закачките с него, като забавление - пример: всички световноизвести шоу-та, били куклени, били и на живо.
П.П. Вярно, че не съм член на никоя синдикална организация, вярно, че не съм и бивш такъв, едва ли имам право да давам съвети, но ще кажа лично мнение - последна грижа на синдикалните организации е откъде са униформите и знаците в ТВ-предаванията, далеч по-приоритетни са грижите за конкретни колеги и техни семейства в нужда или за конкретни предстоящи промени в законодателството, свързани със статута на служителите в МВР.
П.П.П. Мнението е лично, ако не се споделя от организация или лица - моля да не бъда линчуван.