ПБС и ГЗ

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata, Hammer

Re: ПБС и ГЗ

Мнениеот daniela_suzi » 07 Фев 2010, 11:05

ЗМВР и Правилника за прилагането му съм ги изчела няколко пъти.Имам предвид,че в от известно време насам упорито се говори,че това са само "козметични промени",тепърва щяла да се подготвя нова структорна реформа/и щатна таблица/ и нов закон,който да започне да работи от лятото.Доколко е вярно-не знам,защото чух най-невероятни неща като:обединяване на ПБС и ГЗ;излизане от МВР и минаване на подчинение на общините;изчистване максимално на администрацията;прехвърляне на минимален брой спасители от ГЗ в ПБС и други подобни.Понеже при нас винаги всичко е било строго секретно,дори и най-обикновената информация,която няма нищо общо с класифицирана информация или нещо подобно,почвата за развъждане на какви ли не слухове е много богата.Та дано да си прав и всичко да е умно премислено.Хайде да изчезвам да работя,че съм дневна смяна.Лек ден. ;)
От всяка ситуация има изход,която не винаги е в желаната от нас посока,но винаги е встрани от гробищата!
Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Валентина » 07 Фев 2010, 14:28

osata написа:Радка куршума - Огнеборецо мой

Оса, да беше поздравил Хамърчето с това... :lol: :lol: :lol:
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 07 Фев 2010, 16:02

Винаги се смея на тази песен,уникално смешен клип за Времето си,пък и сега.Хайде сега колегите от Пожарната да му мислят :lol:
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот daniela_suzi » 07 Фев 2010, 17:58

ОСА,клипчето е върха,направо ни матира спасителите от ГЗ :lol: :lol: :lol: Предлагам да грабваме песента и довечера в кръчмата да го изтанцуваме .
От всяка ситуация има изход,която не винаги е в желаната от нас посока,но винаги е встрани от гробищата!
Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот daniela_suzi » 08 Фев 2010, 11:17

:) Дано да ви хареса,с най-добри чувства и пожелания за успешна седмица!П.П.Забравих да напиша,че заглавието на клипчето е:"Пиф и Еркюл-пожарникари"
Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот summer_vt » 21 Юли 2010, 19:19

straj написа:
Lord написа::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Към ПБС иде свежата кръв от служители на бившето МИС, получаващи заплата и пенсия. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Колеги !
Пенсионерите в ГЗ са основно в командния състав (а и пенсионер да пише във форум ...надали).....в спасителните групи има еденични бройки. Така че не се радвайте на много нови пенсионери ;)

Така, пенсионерите са в ръководния състав, много, много рядко може да се срещне пенсионер-спасител :)
summer_vt
Нов
Нов

Мнениеот daniela_suzi » 21 Юли 2010, 21:22

;) Както се казва в една реклама-събрахме се!Сега остава да продължим да си работим заедно както и до сега.Имам предвид тези в низините-спасители и пожарникари,никога не сме имали проблеми при съвместни акции.Дано и в бъдеще да е така. :)
Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 21 Юли 2010, 21:28

Напротив, сега ще се работи още по-добре, Дани. Имахме случаи: викай пожарната, ако не се справят ще пратим ГЗ, надявам се скоро да има стиковка и всичко да е само и в полза на пострадалите, всъщност съм убеден!

П.П. Само не знам за празниците как ще се разберета... :P ;) :lol:
КОМИСАР

Мнениеот daniela_suzi » 21 Юли 2010, 21:48

Както казва Мечо Пух-колкото повече,толкова повече :lol: .Ще се справим,ние от ГЗ сме свикнали всичко да ни е по трудния и гаден начин.А пък на хубавото лесно се свиква.Хай да се съберем,пък да го полеем подобаващо!!! ;)
Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Hammer » 22 Юли 2010, 07:48

Lord написа:Напротив, сега ще се работи още по-добре, Дани. Имахме случаи: викай пожарната, ако не се справят ще пратим ГЗ, надявам се скоро да има стиковка и всичко да е само и в полза на пострадалите, всъщност съм убеден!

П.П. Само не знам за празниците как ще се разберета... :P ;) :lol:

Лорде ,чак до такова положение не сме стигали да не се справим и да викат ГЗ !!! Това е обидно за нас !!! Може да съм с единия крак при пенсионерите но ще си защитавам колегите пожарникари .
Изображение
Аватар
Hammer
КОМИСАР

ПредишнаСледваща

Назад към Пожарна безопасност и спасяване