В днешната преса

Преса и коментари

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: В днешната преса

Мнениеот Sir Humphrey » 25 Окт 2009, 12:09

BARETATA написа:
Sir Humphrey написа:Къркан и без колан. Идеално. На това му се вика да дърпаш рогатия за опашката.

А ти какъв колега си не знам,на всичко ли вярваш по тия вестнициииииии..........................

Дали вярвам или не, е без значение. Резултатът е смърт. Толкова ли не успяхте да схванете досега :cry:
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 25 Окт 2009, 12:12

За това по-добре без излишни коментари,пил ли или не,Лека му пръст.
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Sir Humphrey » 25 Окт 2009, 13:51

Коментарите не са излишни, колкото и да ти се ще. Повтарянето на причините за повтарящо се събитие не е излишно, освен ако насреща си човек няма дебили, на които колкото и да им повтаряш, че нещо е твърде опасно за тях, те си продължават както те си знаят.

Май г-н Идриз е бил от дебилите. Нарочно не го наричам "младши полицейски инспектор". Професията е без значение. Бил е човек от плът и кръв - човек тотално безотговорен.
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 25 Окт 2009, 14:22

продължаваш да говориш без достатъчно информация.Беше ли там,аз не бях,сигурно и ти не си бил,тогава да замълчим и да отдадем ,това което трябва.А какво и как е бил ,колегите ще Установят......
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Hammer » 25 Окт 2009, 15:39

Цветан Цветанов ще открие форум на тема “Защита на интересите на служителите на полицията”

25 октомври 2009 | 14:08 | Агенция "Фокус"

София. Форум на тема “Защита на интересите на служителите на полицията” ще се проведен на 26 октомври – понеделник, съобщиха от пресцентъра на МВР. Министър Цветан Цветанов ще открие форума. Дискусията е инициатива на МВР и фондация “Конрад Аденауер” и ще започне в 13.30 часа в зала “Десислава” на хотел “България”. Участие ще вземат представители на българските правоохранителни органи и на полицейските синдикати. Ще бъдат представени добри практики на германските и френските им колеги.
Преди това вътрешният министър Цветан Цветанов ще проведе работна среща с областните директори и директорите на главните дирекции на МВР.

© 2009 Всички права запазени. Позоваването на Информационна агенция "Фокус" е задължително!

http://www.focus-news.net/?id=n1285133
Изображение
Аватар
Hammer
КОМИСАР

Мнениеот SFS » 25 Окт 2009, 17:52

Toq e pqlen idiot...nqma si predstava dori za kakvo e na tozi post.
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

Мнениеот osata » 25 Окт 2009, 19:24

Вече с автомат на дискотека

Тази сутрин, около 01.00 ч. разтревожен женски глас се обадил на тел.166 и съобщил за мъж, слязъл от джип и размахвал автомат пред събралите се младежи пред местната дискотеката в Самоков.
Незабавно на мястото били изпратени три автопатрула.
Полицейските служители установили возилото, което било паркирано пред местния търговски център - джип "Мерцедес МL 270".
При извършения оглед в джипа било открито и огнестрелното оръжие - автомат "Калашников" със сгъваем приклад и заличени идентификационни номера.
Установени и задържани са возещите се в него мъже - самоковците П.Г. (31г.), Р.П. (34г.)- известен на полицията за дребно хулиганство, З.П. (25г.) и Г.А. (36г.).
По първоначална информация, всички те били употребили алкохол.
Оръжието е иззето, назначени са експертизи.
След проведените процесуално следствени действия, в ареста за 24 часа са задържани - П.Г.(31г.) и З.П. (25г.), в момента се установява кой от тях е размахвал оръжието.
Наложена им е 24-часова мярка "задържане под стража" и е образувано досъдебно производство по чл. 339, ал.1 от НК, съобщават от пресцентъра на МВР (MVR.bg)

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2531111

А на мен едно ми е крайно любопитно - имали ли са колегите от трите автопатрула ЖИЛЕТКИ ??? Защото иначе историята се повтаря...... Ще се радвам ако има някой с близки от там и е запознат със случая
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 25 Окт 2009, 20:15

аз имам приятели-колеги там.Даже и често ми се налага да отида командировка там.Отговорът ми е НЕ ,нямали са всички.Така ,че то е ясно за случая.........
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот osata » 25 Окт 2009, 20:58

BARETATA написа:....Отговорът ми е НЕ ,нямали са всички.Така ,че то е ясно за случая.........

Значи колегите да си направят едно курбанче, защото срещу АК 47 не че помага жилетката, но пък срещу лица извадили оръжие трябва да се реагира адекватно тактически и с нужните технически и помощни средства.
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 25 Окт 2009, 21:30

Явно е така,брат никъде не разполагат с абсолютно всичко,там където може би ги има,голяма част е за сметка на служителя
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към В днешната преса