Всички на мача....

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Всички на мача....

Мнениеот slaron » 15 Юли 2010, 17:54

Куче написа:Мамка му ...сериал след сериал и все турски. То бива ...ама преди бяха Бразилски, Колумбийски , Пуерторикански и сега Турски. .... :lol:

:lol: Тъй е тяяяя .... Ще чакаме да дойдат РУСКИТЕ сериали, за да ни освободят от турските!!! ;) :lol:
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот Lord » 15 Юли 2010, 21:19

Куче написа:
Lord написа:Локо София - световен шампион! :twisted:

Хохохоххо ,приятел пий си хапчетата моля те! :lol:

:lol: Раншко ми е за Апчета още, но ади от мен да мине, Локото - шампион, а Генералтошево - носител на купата на РБ! :mrgreen: :lol: 8-)
КОМИСАР

Мнениеот Куче » 15 Юли 2010, 23:36

Lord написа:
Куче написа:
Lord написа:Локо София - световен шампион! :twisted:

Хохохоххо ,приятел пий си хапчетата моля те! :lol:

:lol: Раншко ми е за Апчета още, но ади от мен да мине, Локото - шампион, а Генералтошево - носител на купата на РБ! :mrgreen: :lol: 8-)

Хохохоо ,щом писа за "Генерал Тошево"....значи всичко е ок! 8-)
Между другото приятел в това градче са родени ...Бончо Генчев и Милен Петков ,надявам се ги знаеш кои са...като те знам какъв страстен запалянко си.... :lol: :lol: :lol:
Дунав-Русе знаеш ли от кой град са? :lol:
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 16 Юли 2010, 19:53

Куче написа:Дунав-Русе знаеш ли от кой град са? :lol:

:roll: Знам я! От Шварцкопф! :lol: ....ша ма пита Кучо баш мене отде извира Дунаврусе?! :lol:
КОМИСАР

Мнениеот Куче » 16 Юли 2010, 20:12

Lord написа:
Куче написа:Дунав-Русе знаеш ли от кой град са? :lol:

:roll: Знам я! От Шварцкопф! :lol: ....ша ма пита Кучо баш мене отде извира Дунаврусе?! :lol:

Позна!!! :lol:
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот osata » 18 Юли 2010, 22:48

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот Лъчезар Серафимов » 18 Юли 2010, 23:38

Варнескят митрополит Кирил си направи футболен отбор
Изображение
Изображение
Варненският и Великопреславски митрополит Кирил си направи футболен отбор от свещеници, съобщиха от митрополията. В събота дори тимът ще рита за квалификациите за купата "Каменица"."Млад отбор сме, нямаме голям актив зад гърба си, но досега изгубен мач нямаме", похвали се свещеник Живко Георгиев. Капитан на отбора пък е отец Стоян Махлелиев. Зад гърба си попският тим има актив от завидните 2:0 в мача с отбора на военоморския флот.На 27 май свещеническата команда ще рита в Шумен в приятелски срещи срещу отборите на футболистите ветерани.
и отново срещу военноморския флот. През месец юни пък мъжете в расо ще играят за пръв път футбол на пясък в курорта Албена. Във всеки турнир, в който участват, свещениците се нареждат в призовата тройка.Засега тимът се финансира изцяло с частни средства - на владиката,на негови приятели и на приятели на духовниците.Екипите на футболистите са като на "Атлетико" (Мадрид) - с кръст и котва на гърдите. "Това е символът на Варненската и Великопреславска митрополия", обясни дядо Кирил, който не крие увлечението си по футбола, но засега още не е ритал с командата. Затова пък той е известен като играч в отбора по боулинг на митрополията, който миналата година спечели пето място от общо 54 тима на водещи в региона фирми.
Това като онова.
Благотворителен турнир в гр. Варна

от osata » 01 Юли 2010, 23:20
На СФСМВР ОД МВР Варна организира на 10 и 11.07.2010г ( събота и неделя ) на игрището под Аспаруховия мост благотворителен турнир. Има фирми, които са изявили желание да подпомогнат кампанията, така че който може и желае може да заповяда най-малкото да погледа . Ще има изненади....
Събраните средства ще бъдат дарени на децата на загинали нашите колеги от региона ... не е удачно да напиша имената им тук.
Всички да се чувстват поканени - начало 09.00 часа !
Осич, незнам какви се вършат в гр.Варна, но това идва в повечко.
Пропуснах източника.
Силвия Николова, В-к "МОНИТОР", 11 май 2010 г.
Аватар
Лъчезар Серафимов
MASTER

Мнениеот osata » 07 Сеп 2010, 21:09

Току що - 35-та минута:
България 0 : 1 Черна гора

без коментар

Е това вече е срам :evil:
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот NANIOX » 07 Сеп 2010, 21:24

osata написа:Току що - 35-та минута:
България 0 : 1 Черна гора

без коментар

Е това вече е срам :evil:

Ми то тези наще лигльовци,кво друго да направят.КУЦИ КОНЕ.Националния отбор,няма как да е по-различен от положението в държавата.
Който иска,може.Който казва че не може,не иска.

http://www.youtube.com/watch?v=fag9c50wJE0

http://www.vbox7.com/play:02526cce
Аватар
NANIOX
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 07 Сеп 2010, 21:29

Ха, че на кой му пука?! :D Що не вземете една книга, един филм или поне да забиете ново гадже, ами се занимавате с глупости?! ;) Футбола, таблата и картите са забавления за пенсионери! :)
КОМИСАР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите