Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

А сега докажи, че нямаш сестра.BARETATA написа:Толкова и е в час тоя Турчин......![]()
![]()

фиеста написа: Употребата на алкохол в системата май е доста над средното ниво за страната и това според мен е по -сериозния проблем.

sylvi написа:BARETATA, браво за хубавата тема. За разлика от osata не смятам, че е безсмислена, защото сте дали доста полезна, а и интересна, информация. Също мога да успокоя всички, че може да сме малко, но има 15 и 16-годишни, които четат форума. Аз самата съм на 17 и следя редовно темите. Това което искам да споделя с вас е относно педофилията. Вие хубаво давате информация за това какви опасности грозят по-малките в интернет, давате примери със заловени педофили и т.н., но след всичко прочетено малко ме възмути нещо. Става на въпрос за това, че не видях дори и да е подхвърлено, в който и да било коментар, за други уж почтени хора, които също предпочитат да се занимават с по-малки, непълнолетни момичета. За да съм по-конкретна, ще визирам ваши колеги, служители на МВР. Интересно ми е какво мислите за такива хора. Ще дам и прост пример. Миналата година 30-годишен полицай застреля 17-годишна ученичка, защото тя не искала да бъде с него, и се самоуби. Повдигам този въпрос, не защото искам да обидя някой, а защото искам да знам какво мислите за такива полицаи, тъй като самата аз съм имала подобен проблем, а не ми бе обърнато никакво внимание.
П.С. Продължавайте да развивате темата, защото е наистина полезна.![]()
osata написа:Ами интересен въпрос задаваш, но при положение, че от 240 депутати доста от тях са "чисти като момини сълзи", нормално е и сред десетки хиляди полицаи да има по-особено мислещи.
Ако си останала с впечатлението, че твърдим, че в полицията няма..... не знам как да го кажа..... боклук може би,не е така. Важното е да е малко и да се изхвърля редовно. До горният ти пример - съгласно действащото законодателство полов акт с лице навършило 14 годишна възраст не е забранен. Мога да ти дам примери с още по-стряскащи разлики в годините, и да ти разкажа какво съм чувал от първа ръка за агенциите за манекенки, където точно 16-17 годишни момичета биват буквално "пласирани" на разни бизнесмени.
Миналата година 30-годишен полицай застреля 17-годишна ученичка, защото тя не искала да бъде с него, и се самоуби. Повдигам този въпрос, не защото искам да обидя някой, а защото искам да знам какво мислите за такива полицаи, тъй като самата аз съм имала подобен проблем, а не ми бе обърнато никакво внимание.
Откачена работа.
BARETATA написа:sylvi , продължавай да се интересуваш и ако искаш да питаш каквото и да било друго , задай го в раздела с въпроси на Граждани . Иначе , проблема със полицая и застреляното момиче , е наистина откачена работа и доста сериозен проблем . Никой от нищо , не е застрахован ... , за жалост ...

sylvi написа:........... Миналата година 30-годишен полицай застреля 17-годишна ученичка, защото тя не искала да бъде с него, и се самоуби. Повдигам този въпрос, не защото искам да обидя някой, а защото искам да знам какво мислите за такива полицаи.................

Lord написа: Как се допускат подобни да започнат работа в системата изобщо?! Как след подобни прояви да искаме обществена подкрепа и разбиране към наистина трудното ни ежедневие?!

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта