Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata, Hammer

Hammer написа:До днес имам три предложения за работа но още не бързам но определено няма да стоя само на пенсия все пак съм на 42 години -има хляб в мен

42-25=17 или бъркам?На 17 год.е започнал трудовият стаж?SYNOPTIK написа:Предполагам,че е така:
2 години казарма,1 година работа някъде преди МВР,и 22 години в МВР

Hammer написа:Айде и аз се нареждам в групата "Млад пенсионер ".От 01 септевмри 2010 година съм в заслужена пенсия.Стига толкоз .Пожелавам на всички колеги да ДОЧАКАТ не само на обещание а в действителност по добри времена в МВР !!! А във форума ще чета и ще пиша с голямо желание .Може да направим раздел: Пенсионери от МВР

Hammer написа:Lorde за тези 20 години в МВР се "обзаведох" с инсулинозависим диабет и имам проблеми с долните крайници-полиневропатия която води до много много лоши последствия -рязане на пръсти и на крайници.По добре е да си гледам здравето..........

PAOLON написа:Hammer написа:До днес имам три предложения за работа но още не бързам но определено няма да стоя само на пенсия все пак съм на 42 години -има хляб в мен
Жив и здрав и още дълги години да ч взимаш пенсията.Само нещо не вденах ако греша поправи ме.Как на 42 год, направи 25 трудов стаж?Да не би да бързаш нещо?
Назад към Пожарна безопасност и спасяване
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта