Защо МВР не работи???

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Защо МВР не работи???

Мнениеот NANIOX » 06 Юли 2010, 21:32

raiani написа:
NANIOX написа:riani,спри се вече де."Жалка работа" ,някъде другаде..............
Критикуваш пък не търпиш критики.Всъщност в какво се опитваш да ни убедиш?В неща с които не си запозната?Чудя се и друго,защо АМВР?Началници мноооого,казах ти и пак ти казвам,патрулен полицай,пък после началник........................Пък ако не ти пука ,както казваш и кандидатстваш ей така,основателно не са те приели............
Що ся ме караш да се ядосвам излишно????

аз да убеждавам-НЯМА ТАКОВА НЕЩО,АЗ ЗАДАДОХ ЕДИН ВЪПРОС-ТО ЩЕ МЕ ИЗЯДЕТЕ,КАТО ГЛАДНИ ВЪЛЦИ СТЕ БЕ ХОРА,..... :?

А помисли ли преди да задъдеш този въпрос в публичното пространство,колко хора биха се засегнали.Аз не се съгласявам и няма дя се съглася с такъв въпрос.Омръзна ми да се трепя от работа, пък някой да ми задава такива въпроси..................... :evil:
ОТ КЪДЕ ГО ВАДИТЕ ТОЗИ НЕГАТИВИЗЪМ,ТОЛКОВА ЛИ ВИ Е ТРУДНО ДА ВИДИТЕ ДОБРОТО,ЧЕ ГЛЕДАТЕ САМО ЛОШОТО???
ОМРЪЗНА МИ................
Който иска,може.Който казва че не може,не иска.

http://www.youtube.com/watch?v=fag9c50wJE0

http://www.vbox7.com/play:02526cce
Аватар
NANIOX
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот raiani » 06 Юли 2010, 21:36

osata написа:А аз си мисля, че плочата ( тази тема ) зацикли.
Има ли смисъл изобщо да се обсъжда???

СМИСЪЛ ВИНАГИ ИМА-важното е да го намерим ;)
raiani
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот BARETATA » 06 Юли 2010, 21:40

Сега мога да кажа следното , МВР работи на гърба на служителите вътре във ведомството . Работиш , няма кой да ти застане зад гърба,не работиш , защо не работиш , няма смисъл от нападки и лични обиди , просто гледаме истината . Всички сме изнервени , всички , и какво от това , все пак служим на Обществото . Нека има различни гледни точки , за да излезе истината , иначе не виждам как .
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Автоконтрольор » 06 Юли 2010, 21:42

Riani, кого целите да провокирате с написаното?Колко пъти отидохте да поткрепите исканията на служителите?Проблемът е там, че няма как да се отговори на неправилно зададен въпрос.Отговорете на зададените от мен въпроси и пак се опитайте да формулирате заглавието на темата.
"Хората лъжат, уликите не..." - Д-р Гилбърт Грисъм
Аватар
Автоконтрольор
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Автоконтрольор » 06 Юли 2010, 21:44

raiani написа:
osata написа:А аз си мисля, че плочата ( тази тема ) зацикли.
Има ли смисъл изобщо да се обсъжда???

СМИСЪЛ ВИНАГИ ИМА-важното е да го намерим ;)

Има, но не навсякъде.
Аватар
Автоконтрольор
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот raiani » 06 Юли 2010, 21:46

NANIOX написа:
raiani написа:
NANIOX написа:riani,спри се вече де."Жалка работа" ,някъде другаде..............
Критикуваш пък не търпиш критики.Всъщност в какво се опитваш да ни убедиш?В неща с които не си запозната?Чудя се и друго,защо АМВР?Началници мноооого,казах ти и пак ти казвам,патрулен полицай,пък после началник........................Пък ако не ти пука ,както казваш и кандидатстваш ей така,основателно не са те приели............

аз да убеждавам-НЯМА ТАКОВА НЕЩО,АЗ ЗАДАДОХ ЕДИН ВЪПРОС-ТО ЩЕ МЕ ИЗЯДЕТЕ,КАТО ГЛАДНИ ВЪЛЦИ СТЕ БЕ ХОРА,..... :?

А помисли ли преди да задъдеш този въпрос в публичното пространство,колко хора биха се засегнали.Аз не се съгласявам и няма дя се съглася с такъв въпрос.Омръзна ми да се трепя от работа, пък някой да ми задава такива въпроси..................... :evil:
ОТ КЪДЕ ГО ВАДИТЕ ТОЗИ НЕГАТИВИЗЪМ,ТОЛКОВА ЛИ ВИ Е ТРУДНО ДА ВИДИТЕ ДОБРОТО,ЧЕ ГЛЕДАТЕ САМО ЛОШОТО???

а ти защо се засягаш?Ти МВР-то като цяло ли си,можеш ли да огрееш навсякъде???Зададох този въпрос,защото,както каза и ти имаш дете,-ми утре някакъв боклук ако му продаде дрога,защото някой си твой колега прсто си е затворил о4ите-как ще се по4увстваш и какво би си помислил???? :(
raiani
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Raptor » 06 Юли 2010, 21:47

raiani написа:...
А какво общо има фактът,4е не са ме приели в АМВР,с това 4е някой си затваря о4ите,защото го е напекла жегата :? .....извинете ме,4е аз съм виновна за този факт и моето неблагополу4ие,относно АМВР-за което аз НЕСЪЖАЛЯВАМ ДОРИ И ЗА МИГ :!: :!: :!: :!: :!:

До тук става ясно само, че имаме първия факт - че не са те приели в АМВР!
Обаче не става ясен вторият факт - кой е той?
Темата е Защо "МВР не работи???" Някъде в началото подхвърляш "факта", че причината е в полицаите, забъркали се в наркразпространението или в трафика и малко по късно обобщаваш, че на никой не му се работи, а всеки си гледа интереса!
Ето няколко уточняващи въпроса от моя страна:
1. Имаш ли понятие от термина 'престъпления, свързани с наркотици"?
2. Познаваш ли или поне виждал ли си някакви хора, имащи отношение към наркотиците - зависими, разпространители, трафиканти и т.н.?
3. Различаваш ли основните видове наркотици и имаш ли представа за цените им - на дребно, дилърски и за трафик?
4. Колко полицаи познаваш, които са се забъркани в престъпелия с наркотици?
5. Колко полицаи познаваш изобщо, за да може да сметнем, дали всеки втори "е кюпа" както твърдиш ти?
Работил съм известен брой години в тази област и щети отговоря на последния въпрос. Познавам толкова полицаи, забъркали се с наркотици, за колкото е съобщено в медиите или в служебните информационни материали. През цялата си служба не съм срещал такъв полицай "на живо" . Явно съм работил в марсианското МВР ... :?

пп - знам че правилното обръщение е в женски род, но въпросите са принципни
http://www.xnetbg.com/

"E pluribus, unum!"
От многото, едно цяло!(лат.)
Аватар
Raptor
КОМИСАР

Мнениеот NANIOX » 06 Юли 2010, 21:48

raiani написа:
NANIOX написа:
raiani написа:

а ти защо се засягаш?Ти МВР-то като цяло ли си,можеш ли да огрееш навсякъде???Зададох този въпрос,защото,както каза и ти имаш дете,-ми утре някакъв боклук ако му продаде дрога,защото някой си твой колега прсто си е затворил о4ите-как ще се по4увстваш и какво би си помислил???? :(

Точно заради това работя здраво,и ще продължавам да го правя,и ще се засягам............
Който иска,може.Който казва че не може,не иска.

http://www.youtube.com/watch?v=fag9c50wJE0

http://www.vbox7.com/play:02526cce
Аватар
NANIOX
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Автоконтрольор » 06 Юли 2010, 21:54

Riani, ако сте учителка и ви попитам, защо образователната система не работи, и как бихте се почувствала, ако някой ден детето ви бъде бито и остане необразовано заради учител, какъв отговор ще ми дадете?Ако не желаете да отговорите на този въпрос, моля отговорете на по-горе-зададените.
Аватар
Автоконтрольор
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот raiani » 06 Юли 2010, 21:54

Автоконтрольор написа:Riani, кого целите да провокирате с написаното?Колко пъти отидохте да поткрепите исканията на служителите?Проблемът е там, че няма как да се отговори на неправилно зададен въпрос.Отговорете на зададените от мен въпроси и пак се опитайте да формулирате заглавието на темата.

аз мога да отговоря по много на4ини и с много изре4ения,без да убидя тези които наистина си вършат работата-ЗАЩОТО ТАКИВА ИМА... ;) Впросът е правилен,а отговорът елементарен.... :(
raiani
младши Полицай
младши Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към Другите за нас