Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

raiani написа:малкия написа:raiani написа:BARETATA написа:Сподели кое те притеснява и мислиш,че системата не работи . Трябва да има причина ... ?
Като първо,защо всеки втори полицай се прави 4е не вижда как се прекарва и продава дрога?
А "всеки първи" какво прави?
И това "всеки втори" не влиза ли в леко противоречие с темата? Защото МВР не е само "всеки втори", а и първите, и осмите, и седемдесет и вторите...
Ми май оста налите само се правят 4е работят,ина4е нещата нямаше да са толкова о4еизвадни....

raiani написа:Като първо,защо всеки втори полицай се прави 4е не вижда как се прекарва и продава дрога?

osata написа:Другото са общи приказки на един моментно разочарован човек - но живота не свършва с Академията на МВР!

Хела написа:raiani написа:Като първо,защо всеки втори полицай се прави 4е не вижда как се прекарва и продава дрога?
Кога го прозря това? След като не те приеха в академията ли?

osata написа:Хела написа:raiani написа:Като първо,защо всеки втори полицай се прави 4е не вижда как се прекарва и продава дрога?
Кога го прозря това? След като не те приеха в академията ли?
Разбира се, че отговора е ДА.
Сега, raiani - ясно ми е разочарованието ти от Академията, ясно ми е, че понякога "любовта" към нещо се превръща в омраза, но пак ще повторя "след като всички виждат пласьорите и преновителите в твоя квартал или където имаш наблюдения, защо не сигнализираш ти лично МВР?"
Ако те притеснява нещо, пиши ми на ЛС данните, които знаеш, а оттам нататък аз си знам реда. И отделно - нали знаеш, че над дребните риби понякога се води наблюдение с цел "голямата акула" - но това са похвати, които са обществена тайна.
Така че ако имаш някакви данни - на ЛС ги очаквам. Другото са общи приказки на един моментно разочарован човек - но живота не свършва с Академията на МВР!

osata написа:Да ти дам ли линк към форума на БАН ( Българска Академия на Науките ) ?
Там ще получиш смислени отговори, макар, че на тази "смислена тема" какви отговори очакваше???
Когато тук във форума колегите ( по форум, защото както предполагаш и съдиш по себе си не всички участници са служители в МВР ) помагаха, даваха съвети и някакви данни за изпитите, то те бяха "добрите" , когато те "орязаха" за Академията всички тук станаха "лошите".
Ще ти го повторя - живота не свършва с АМВР. А и нямаш право само на един опит, щом толкова лесно се отказваш, значи не си за това министерство. Защо в МВР освен разочарование и нерви друго няма да получиш - казвам ти го от опит, защото още се нервя, и дори обмислям варианти за бъдещо напускане.
И всъщност каква беше идеята на темата ти?

osata написа:Толкова може в твоите очи!!!
Аман от специалисти, че дори и 20 годишни момиченца вече станаха спецове в тази област.....

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта