Иван Павлов молба за изтегляне на документи

Синдикална федерация на служителите в МВР

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Иван Павлов молба за изтегляне на документи

Мнениеот малкия » 22 Окт 2009, 20:09

osata написа:Ами аз от колко години вече чакам нещата в МВР да се оправят - уви, не става така, че и на по-зле отиват.
Разчитахме на СФС, уви - пак не става.
А защо не се получава? Ей това е въпроса, който ме рови.... :?: Дори и да е имало разни нагласи, хората са читави, да има тук там някой "не на място", но болшинството са читави - защо тогава не се получават нещата да му се не види

Ами предполагам, че един от отговорите (а те със сигурност са повече от един) е, че въпросните "читави" хора - напълно съм съгласен, че повечето са такива - би трябвало да се понапънат малко по-здраво да работят в екип и да насочват усилията си в една посока.
Синдикат

Re: Иван Павлов молба за изтегляне на документи

Мнениеот SFS » 22 Окт 2009, 20:22

Основните посоки са две, макар и да са взаимосвързани те са ясно разграничими.
Едната е дейността по дооформянето и доразвиване, оптимизиране на структурата и нейните системи с две подгрупи А) структорирането (което е почти приключил процес) и фунционирането на механизмите за координация и информация между тях.
Б) защитата на членовете и действия в посока изпълнения на исканията заради които се построи и съществува синдиката. Демек неговата работа в производството на резултати.
Нужни са двама ресорни - изпълнителен директор по точка А и един изпълнителен директор по точка Б.
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

Предишна

Назад към СФСМВР