Хела написа:Ъхъ....Гроздето е кисело.

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
Хела написа:Ъхъ....Гроздето е кисело.
osata написа:Вижте сега - че в МВР много неща куцат - куцат.
Като цяло има много кандидати от околността на големият град.
Например за Област Варна:
Имаше за кат.Е много кандидати от близките Провадия, Дългопол, Вълчи дол и т.н., като естествено идеята на тези кандидати е да започнат в някое от градските районни ( защото само там има свободни места - и познайте защо - "защото е много хубаво" ) и когато се освободи място в РУ и ПУ около тяхното населено място да се преместят там. Каквото и да си говорим, със 650-700лв заплата в гр. Варна е едно ( един малък апартамент от около 50 кв.м. в по-крайни квартали е 60-70 000лв, в по-централни 100 000лв ) , докато в гр. Провадия например, където заплатата на този полицай е абсолютно същата, дори и да не живее в т.н. "бащина къща" а да си купи нили построи нова - ще му излезе в пъти по-евтино и в пъти по-голямо. Така че кандидати като бройка винаги ще има, кратък беше момента на 15 вакантни места и 50 кандидата, от които 30 кандидатстват всеки път последните 7 години. В момента има кризи, безработици, но в до преди 2-3 години поне в нашата ОД много хора напуснаха, и то млади кадри с по 4-5-10 години стаж, на по 30-35 годишна възраст. Защото дори сега за един новопостроен мол охранителната фирма ( ще плаща за охрана по 650-700лв заплата ). Каква е отговорността на един такъв служител и тази на един полицай? Говорим за голяма фирма, където заплатите и местата за работа растат със стажа и възможностите - ама не харесват "ченгета".
Така че не се разочаровайте като ви скъсат или прецакат ( има и такива случаи, няма какво да крием, винаги е имало избрани и избутани нагоре ) а ставайте по-силни!!! Когато човек много желае нещо, може да го постигне.
Автоконтрольор написа:Проблема е там, че тази система няма как да се оправи докато отблъскват хората, които наистина искат да работят в нея.
doznatel1 написа:Автоконтрольор написа:Проблема е там, че тази система няма как да се оправи докато отблъскват хората, които наистина искат да работят в нея.
Обаче има и друго нещо, на системата не и трябва пренавитите мечтатели които си мислят че всичко е като по филмите, защото те най- бързо си тръгват. Щом са преценили психолозите че няма да допускат "екшън героите" значи така трябва да е. В системата трябва да са сериозни и силни хора, не стига само огромното детско желание за работа в МВР!
Автоконтрольор написа:Просто съм малко по-критичен.
Виж какво приятел,.....
.....Ако ще и минималната да ми плащат пак ме устройва, разбираш ли?................
Ако ме вълхуваха парите щях да отида в УНСС или да почна да крада като е тези мошенници дето ни командорят като овце.............
Проблема е там, че тази система няма как да се оправи докато отблъскват хората, които наистина искат да работят в нея.......
онези изперкалите от психоцентъра.
Назад към Полицията в България
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта