daniela_suzi написа:Баретич,малко съм изненадана от избора ти на песен/имам предвид Преслава и други подобни/,но е супер-!!!

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
daniela_suzi написа:Баретич,малко съм изненадана от избора ти на песен/имам предвид Преслава и други подобни/,но е супер-!!!
BARETATA написа:Пускам всякакви песни , стига да достигат до Душата
Sir Humphrey написа:Това ми напомня на крилатата фраза на Хенри Форд, който казал: "Мога да произведа кола във всякакъв цвят, стига да е черен."
Твоето горе звучи като "Пускам всякакви песни, стига да са чалга." :)
....
Георги Лозанов, философ по образование и настоящ председател на Съвета за електронни медии, казва, че "попфолкът е музиката на радостта" и трябва да се съхранява като част от културата на страната, независимо от личното отношение към нея.
Тревожното е, отбелязва Лозанов, че попфолкът се превръща в начин на живот, който легитимира проституцията, третирайки женското тяло като предмет и представя наркотиците като "най-лесния инструмент за бързи удоволствия".
"Единствено като начин на живот, попфолкът е категорично неприемлив", допълва той. "За съжаление попфолкът, който се крие за попфолк-музиката, нанася големи щети".
....
Ивана, все още една от най-обичаните певици, въпреки появата на нови звезди, казва, че първоначалната цел на попфолка - предимно кавъри на сръбски и гръцки хитове, била да разбие табутата и това, редом с рехавата цензура, е довело до мръсните текстове.
"Лошото е, че... тази ретро вълна от голота, цинизъм и примитивност се завръща отново", заяви пред "Ройтерс" Ивана.
Sir Humphrey написа:Секс, наркотици и чалга-политика
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/06/ ... -politika/
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта