Вувузелите на БНТ
http://glasove.com/article-8696.php
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Lord написа::oops: Аз такова...не съм гледал нито една серия на Листопад и нито един мач от световното в ЮАР......и възнамерявам да продължа в същия дух.
Ама, като е така, да ме пита човек що ща у тая тема...
slaron написа:Lord написа::oops: Аз такова...не съм гледал нито една серия на Листопад и нито един мач от световното в ЮАР......и възнамерявам да продължа в същия дух.
Ама, като е така, да ме пита човек що ща у тая тема...
Амииии ... барабар Петко с мъжете!![]()
![]()
![]()
Бих могла да изтърпя един мач, ако е интересен, обаче тия ... вувуЗЕЛИ ли са , вувуДАЛИ ли са - направо ме побъркват!![]()
Чудя се на мъжовете, дет` ги гледат тия мачове - как издържат?!
![]()
Пък после - ние, жените много сме били мърморели!
Тоя шум е по-ужасен от женско дуднене!!!

Adriana написа:Валентина написа:Мъже, ето 10 идеи как гаджето Ви да е доволно по време на световното!
Написано от Мирослав Милков, част от Умниците TM
Публикувано на: 09.06.2010Етикети: жени, Мъже, Световното, Сексът и градът, ЮАР 2010
На 11 юни започва световното първенство по футбол. Специално за Вас мъже, „Умниците” предлагат план, чрез който хем вие ще гледате на спокойствие всички мачове, хем гаджето ви ще е доволно. Ето 10-те стъпки за постигането на тази цел!
Чудно защо се смята, че по правило футбола е запазена мъжка територия...А аз какво да направя, като у нас този, който гледа Свтовното съм аз? Няма ли нещо и "Специално за вас, жени"???

Адриана към половинката:Като свършиш с готвенето и чистенето ела да ти ударя една ........ (катерица),че ще гледам мача.Adriana написа:Чудно защо се смята, че по правило футбола е запазена мъжка територия... А аз какво да направя, като у нас този, който гледа Свтовното съм аз? Няма ли нещо и "Специално за вас, жени"???

Куче написа:Adriana написа:Валентина написа:Мъже, ето 10 идеи как гаджето Ви да е доволно по време на световното!
Написано от Мирослав Милков, част от Умниците TM
Публикувано на: 09.06.2010Етикети: жени, Мъже, Световното, Сексът и градът, ЮАР 2010
На 11 юни започва световното първенство по футбол. Специално за Вас мъже, „Умниците” предлагат план, чрез който хем вие ще гледате на спокойствие всички мачове, хем гаджето ви ще е доволно. Ето 10-те стъпки за постигането на тази цел!
Чудно защо се смята, че по правило футбола е запазена мъжка територия...А аз какво да направя, като у нас този, който гледа Свтовното съм аз? Няма ли нещо и "Специално за вас, жени"???
Ето , това се казва "образцово" семейство!. Адри ти като гледаш мач , мъжо ти готви или плете?

PAOLON написа:Адриана към половинката:Като свършиш с готвенето и чистенето ела да ти ударя една ........ (катерица),че ще гледам мача.Adriana написа:Чудно защо се смята, че по правило футбола е запазена мъжка територия... А аз какво да направя, като у нас този, който гледа Свтовното съм аз? Няма ли нещо и "Специално за вас, жени"???

[/quote]Adriana написа:

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта