В днешната преса

Преса и коментари

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: В днешната преса

Мнениеот BARETATA » 13 Юни 2010, 09:38

Смях голям , за бандитите "Пробация" , за колегата Затвор , не се излагайте ... :evil: - Едни ги наказваме,други ги съдиме , абе ей , както и да е,няма място за емоции . Имам приятел в Съдебната система и се носи много сериозен слух , че отново ще ни дават на Военна прокуратура , предвид факта ,че на гражданксата имало , цитирам : "само двама осъдени полицаи" . Не мога да разбера , за норма ли говорим , за какво ?
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот PAOLON » 13 Юни 2010, 12:01

Когато бяхме към Военна прокуратура винаги бяхме виновни до доказване на противното.А то обикновенно не се доказваше.
Някои хора са като 1 стотинка. Двулицеви са и не струват нищо.
PAOLON
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот osata » 13 Юни 2010, 16:24

Може би проблема е, че във Военна прокуратура останаха без работа, а това значи само едно - съкращения. А другият вариант е намиране на работа, тоест "Здравей МВР" ;)
Мен нищо вече не може да ме учуди, а и историята казва, че всяко нещо през определен период се връща. Най-много да преварим периода :D
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот Sir Humphrey » 13 Юни 2010, 23:20

Цяло чудо е, че само 18 души загинаха под Бакаджика

http://www.segabg.com/online/new/articl ... id=0001001

Българска работа... :evil: :evil: :evil:
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Sir Humphrey » 14 Юни 2010, 11:03

Европейските пари май на са за българи

http://www.glasove.com/article-8650.php
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот doznatel1 » 14 Юни 2010, 12:12

Син уби баща си в Пловдив

Син уби баща си в Пловдив, съобщиха от полицията. Семейната драма се разиграла на 13 юни около 4 часа сутринта в апартамент в квартал „Кючук Париж” .

17-годишния младеж нанесъл множество прободни рани с нож в областта на корема и шията на баща си, докато спял.

След това довършил 59-годишния мъж с удари с тесла по главата.

По първоначални данни отношенията между двамата били изострени и те често се карали.

Последният скандал, който се оказал и фатален, е станал вечерта преди убийството.

Младежът е задържан за 24 часа в ареста на Първо РУП. Работата по случая продължава.

http://www.dnes.bg/crime/2010/06/14/sin ... vdiv.92706
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот doznatel1 » 14 Юни 2010, 12:13

Момиченце с 2,82 промила алкохол прието в "Пирогов"

В Детската реанимация на "Пирогов" е прието 8-годишно момиченце с 2,82 промила алкохол в кръвта, съобщиха от болницата.

Детето с инициали М.Г. е транспортирано от Ботевград. Има опасност за живота му.

В дома си в село Врачеш то пило ракия, която намерило в хладилника.

По време на инцидента родителите на детето не си били вкъщи.

http://www.dnes.bg/stranata/2010/06/14/ ... ogov.92697
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Куче » 14 Юни 2010, 17:55

osata написа:Може би проблема е, че във Военна прокуратура останаха без работа, а това значи само едно - съкращения. А другият вариант е намиране на работа, тоест "Здравей МВР" ;)
Мен нищо вече не може да ме учуди, а и историята казва, че всяко нещо през определен период се връща. Най-много да преварим периода :D

Твърде много си прав , че Военна прократура живее последните 15г заради нас. Мисля че това е ненужна в момента институция....жив търтей е в държавата. Даже и кърлеж , който смуче кръв от служителите на МВР. Лично аз последните 10г съм ходил три пъти във Военна прокуратура за неща които са 100% вързани с доказателства. Чудя се и се мая за какво ни е съдебна , военна и т.н....ха сега се сетих, най-скъпо платените /безработни/ следователи .. те какво правят? Дайте ми един точен отговор за следовател...що е то? 8-)
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 14 Юни 2010, 19:19

Действия на бившата "Жандармерия".
Командировани служители на ГД “Охранителна полиция” ще помагат на колегите си от Кюстендил
Практиката, която бе заложена в утвърдения от главния секретар на МВР план и мерки по прибирането на селскостопанската реколта, вече доказа своята полезност
Дирекция “Специализирани полицейски сили” /ДСПС/ в ГД “Охранителна полиция” активно участва в опазването на черешовите масиви на територията на Казанлък и Кюстендил. В помощ на служителите на реда по места са командировани служители от дирекцията. Изпратени са допълнително и полицейски автомобили. Резултатите до този момент са обнадеждаващи. От 7 юни в Казанлък вече са изпратени девет служители, с помощта на които до момента са проверени 66 лица, 48 моторни превозни средства и 18 обекта. На 8 юни в землището на с. Гъбарево, община Павел баня, съвместен екип задържа четири микробуса, натоварени с 300 кг череши. Продукцията е иззета и е образувано дознание в РУП-Казанлък.
Други 12 служители от днес до 3 юли ще помагат на колегите си от ОДМВР – Кюстендил. Целта е да се предотвратят кражбите, докато на тези места се прибира реколтата .
http://press.mvr.bg/News/news100614_01.htm
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот GKrIvan » 15 Юни 2010, 00:19

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=512808
Сър Елтън Джон дари албум за деца на загинали полицаи
МЛАД ПЕНСИОНЕР
GKrIvan
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР