Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Мнениеот GKrIvan » 11 Юни 2010, 00:33

Ами в общественото пространство се промъкват мисли,че има далавери от страна на изпитващите и някой хора не са изпълнили всички изисквания но са и написани оценки понеже са хора на нечии хора.Един съвет към МВР
Моля ви,нека както се прави на изпитите за шофьори нека така да бъде и в АМВР.Служители на МВР да заснемат изпитите от край до край и ако после някой има претенции това да се види ясно и точно от всички.Хората заедно се състезават и виждат накрая други резултати от показаното в момента.Така ще бъдат сведени до 0 намеците,че се правят нередни неща в изпитите по фиизическа годност в АМВР.
Изпитите продължават,нека МВР се задействат по-бързо,защото мненията на хораата не са еднозначни по процедурите за прием.
МЛАД ПЕНСИОНЕР
GKrIvan
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 12 Юни 2010, 12:35

Темата е актуална и сериозна, поради това е изчистена от изцепките на бъдещи войнстващи в Абхазия, понастоящем кандидат-икономисти у нас!
КОМИСАР

Мнениеот nadeto » 13 Юни 2010, 21:49

Здравейте, аз съм от град Тетевен.
nadeto
Нов
Нов

Мнениеот miki6696 » 14 Юни 2010, 18:24

днес събрах мах. брои точки ,а и изпитващите не ни ощетяваха дори дадоха шанс на едно момиче да изкара една точка на лицевите опори като я мъчиха 15 мин. и се опитваха да и помогнат .
miki6696
Нов
Нов

Мнениеот ГДБОП » 16 Юни 2010, 12:24

Нещо замря тази тема .. :cry:
ГДБОП
Нов
Нов

Мнениеот Автоконтрольор » 16 Юни 2010, 12:46

Мен пък братовчед ми го скъсаха на психотеста.Питали го дали обича да си играе с кукли, дали обича да лови пуми в България и дали си мие редовно ръцете преди лягане.
"Хората лъжат, уликите не..." - Д-р Гилбърт Грисъм
Аватар
Автоконтрольор
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Валентина » 16 Юни 2010, 13:37

Dochev90 написа:Така и не можах да намеря нещо подходящо за отсядане (преспиване) в близост до академията. На 13, 14 страница посочените хотелчета не са мн на близко и ще ми отнеме доста време докато стигна до въпросната академия. Търсих в интернет но уви не успях да намеря нещо което да ми е удобно. Плс някои да ме светне с линк или по-конкретни напътствия :idea: :cry:

Отговорих ти на страницата на форума, отговорих ти и на ЛС, оставих ти и телефонен номер. Самоче... има ли някой, който да си погледне ЛС... Или може би не е чак толкова важно да "намериш нещо подходящо"...
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот мираж » 18 Юни 2010, 10:05

SYNOPTIK написа: И като те приемат,може да помислиш за нов ник ! Примерно: this is not a mirage !

THIS IS A MIRAGE
мираж
Полицай
Полицай

Мнениеот slaron » 25 Юни 2010, 12:20

tankista
Zdraveite :) Slu4aino vidqh 4e ste otvorili forum posveten na AMVR. Tazi godina i az s1m kandidat kursant za fakultet policiq. Izd1rjah si fizi4eskiq , psihoto i sega 4akam da me klasirat po matura. Tova koeto me pritesnqva e bal1t mi. 25,83 imam li nqk1k1f 6ans da se klasiram ili da ne si pravq tezi iluzii. T1rsih uporito iz internet prostranstvoto da vidq kak1f e bil minimalniq za 2009 no navsqk1de udarih na k1m1k, za tova se obr16tam k1m vas :)

Това получих в личният си имейл от непознат за мен човек. Някой може ли да помогне с инфо? :?:
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот SYNOPTIK » 25 Юни 2010, 15:43

Изпитите са добре организирани,помагат курсанти/курсантки/ от школата,но едно нещо се набива на очи.
Видно и от сайта на АМВР,е че много хора отпадат на психо изпита.Горе-долу 60-65 %.
Защо този изпит не е първи,а след него да са другите два-медицинският и физическият ?
Разходите за медицинският изпит са доста големи-приблизително 200 лева на човек.
Плаща се за всички кандидати,а реално около 20 до 30 % минават и трите изпита.
Т.е.,плаща се за 100 човека,а реално минават 40.
Ако първи изпит е психо изпита,то за медицинският ще се плаща за около 50 човека,или наполовина...
Разбира се,не претендирам че съм компетентен,и вероятно нещо се има предвид,но както казах,това ми направи впечатление .
Ако изобщо не се движиш, оковите почти не се усещат.
Щастието е единственото нещо, което при делене се умножава.
Аватар
SYNOPTIK
PoliceBG

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България