Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
nadeto написа:Здравейте, вече бях на физическия изпит и разбрах за какво става на въпрос. Честно казано няма нищо страшно, за съжаление аз не успях да го взема, понеже не бях достатъчно подготвена, но за другата година ще знам. ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ УСПЕХ.
nadeto написа:Здравейте, вече бях на физическия изпит и разбрах за какво става на въпрос. Честно казано няма нищо страшно, за съжаление аз не успях да го взема, понеже не бях достатъчно подготвена, но за другата година ще знам. ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ УСПЕХ.
raiani написа:nadeto написа:Здравейте, вече бях на физическия изпит и разбрах за какво става на въпрос. Честно казано няма нищо страшно, за съжаление аз не успях да го взема, понеже не бях достатъчно подготвена, но за другата година ще знам. ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ УСПЕХ.
би ли казала от кой град си и защо според теб не успя?
Автоконтрольор написа:raiani написа:nadeto написа:Здравейте, вече бях на физическия изпит и разбрах за какво става на въпрос. Честно казано няма нищо страшно, за съжаление аз не успях да го взема, понеже не бях достатъчно подготвена, но за другата година ще знам. ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ УСПЕХ.
би ли казала от кой град си и защо според теб не успя?
Момичето вече каза защо не е успяло.Какво значение има града?
Автоконтрольор написа:Не сте, но момичето Ви отговори на единия въпрос.Няма нужда от СПАМ.Апък и аз Ви питам, какво значение има града.
Назад към Полицията в България
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта