Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Мнениеот slaron » 08 Юни 2010, 15:49

Beata написа:
Автоконтрольор написа:Госпожо, за Враня са далеч по сложни и ФИ и ПИ.Най-малкото трябва да има стаж в МВР поне 3 години, за да кандидатства там.

За Враня той е наясно. Имам предвид за изпитите.Благодаря все пак за инфото.Това за стажа сигурно ли е?!Благодаря!

Абсолютно!
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот SYNOPTIK » 08 Юни 2010, 15:56

Задължително искам да отбележа това,че на много длъжности,изискващи висше образование,се назначават такива,които не са и помирисвали АМВР...Т.е.-те не са минавали през това сито.
За Задочната форма,пък изобщо не коментирам-там имам колеги с по над 8 години,седящи си на длъжности кат."Е"- Как се назначават от N-ски институт,а тези от АМВР-не...?
Beata написа:
Автоконтрольор написа:Госпожо, за Враня са далеч по сложни и ФИ и ПИ.Най-малкото трябва да има стаж в МВР поне 3 години, за да кандидатства там.

За Враня той е наясно. Имам предвид за изпитите.Благодаря все пак за инфото.Това за стажа сигурно ли е?!Благодаря!

СОБТ или Жандармерия,имате предвид,като питате за Враня ?
В Жандармерията няма такова изискване.
Ако изобщо не се движиш, оковите почти не се усещат.
Щастието е единственото нещо, което при делене се умножава.
Аватар
SYNOPTIK
PoliceBG

Мнениеот Beata » 08 Юни 2010, 16:01

slaron написа:
Beata написа:

Абсолютно!

Благодаря още веднъж.Той е приет "национална сигурност" и "ППООР" задочно в др.университет.Предполагам ще запише и просто ще чака да обявят свободни места в областното ни.Ще подаде документи и каквото сабя покаже.Явно твърдо е решил за МВР.То от един спортист, свикнал на ред и на самодисциплина, едва ли може да се очаква да стане примерно библиотекар.Дано не засягам някого.
Beata
Нов
Нов

Мнениеот slaron » 08 Юни 2010, 16:07

Beata написа:Благодаря още веднъж.Той е приет "национална сигурност" и "ППООР" задочно в др.университет.Предполагам ще запише и просто ще чака да обявят свободни места в областното ни.Ще подаде документи и каквото сабя покаже.Явно твърдо е решил за МВР.То от един спортист, свикнал на ред и на самодисциплина, едва ли може да се очаква да стане примерно библиотекар.Дано не засягам някого.

:roll: Амиии ... дано намери реализация ... все пак. Имам известни съмнения ... :roll:
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот Beata » 08 Юни 2010, 16:09

SYNOPTIK написа:Задължително искам да отбележа това,че на много длъжности,изискващи висше образование,се назначават такива,които не са и помирисвали АМВР...Т.е.-те не са минавали през това сито.
За Задочната форма,пък изобщо не коментирам-там имам колеги с по над 8 години,седящи си на длъжности кат."Е"- Как се назначават от N-ски институт,а тези от АМВР-не...?
Beata написа:

СОБТ или Жандармерия,имате предвид,като питате за Враня ?
В Жандармерията няма такова изискване.

Твърдо иска СОБТ
Beata
Нов
Нов

Мнениеот oto skorzeni » 08 Юни 2010, 19:23

Госпожо,няма нищо страшно в това синът ви да иска да служи в някое спецподразделение,и там служат хора,и тях майки са ги раждали.Би трябвало да се гордеете с него.
oto skorzeni
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот BARETATA » 08 Юни 2010, 20:26

Госпожа , прочетете темата ми - viewtopic.php?f=2&t=273 , тя е доста голяма , ама ще намерите цялата информация
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Beata » 09 Юни 2010, 09:08

Нормално е за една жена да се притеснява.Мъжките момчета трудно разбират това.Благодаря, че ми обърнахте внимание.Колкото до сина ми, то разбира се, че съм горда.Надявам се и да сбъдне мечтите си.Разбрах, че имам ли въпроси, мога да ги задам тук.
Beata
Нов
Нов

Мнениеот BARETATA » 09 Юни 2010, 11:18

Задавайте ги , проблеми няма , даже има специален раздел за Въпроси на гражданите , тук във форума.Всиччко става с питане :)
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот osata » 09 Юни 2010, 22:31

BARETATA написа:....Всиччко става с питане :)

Абе не всичко :D , от как навлязоха gps-сите, вече до Цариград се стига и без питане :D :D :lol:
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България