Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Мнениеот osata » 06 Юни 2010, 14:38

raiani написа:не съм казала да е на ЛС....

Май грешката е в моя телевизор ;) :D , ами разкажете наистина за какво става въпрос, аз също имам много "приятни" спомени от кандидатстване в тогавашния ВИПОНД, по настоящем АМВР.
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот raiani » 06 Юни 2010, 18:02

osata написа:

Май грешката е в моя телевизор ;) :D , ами разкажете наистина за какво става въпрос, аз също имам много "приятни" спомени от кандидатстване в тогавашния ВИПОНД, по настоящем АМВР.

то нещата са доста ясни в българското мвр като цяло,беше интересен и фактът,че дори и медицинските които трябваше да носим попълненни от личния лекар,ни казаха да ги изхварлим и ни дадоха нови празни бланки....да не говорим че 800 метра които трябваше да пробягаме се оказаха на доста стръмен терен и шансът да ги минеш за 3.00мин.е почти невероятен....доста неща ми се сториха странни,защото аз знам 4е мога да покрия нормативите ,но там явно е някакси невъзможно.....
raiani
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот raiani » 06 Юни 2010, 18:10

SYNOPTIK написа:
raiani написа:ако някои иска повече инфо да ми пише.....

Ако не дадете повече информация,ще считам поста ви за лъжа !

вече отговорих на няколко места ако някои иска нещо конкретно да знае да пита...
raiani
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот SYNOPTIK » 06 Юни 2010, 18:35

Видно е от сайта на АМВР,че на психо изпита са отпаднали над 60 % от кандидатите !
Това е доста тревожно !
Дали излиза,че там кандидатстват,неустойчиви млади хора само...?
raiani написа:да не говорим че 800 метра които трябваше да пробягаме се оказаха на доста стръмен терен и шансът да ги минеш за 3.00мин.е почти невероятен....

Изрично е казано,че това е Гладко бягане...
Доста тревожно,доста !
Ако изобщо не се движиш, оковите почти не се усещат.
Щастието е единственото нещо, което при делене се умножава.
Аватар
SYNOPTIK
PoliceBG

Мнениеот Lord » 06 Юни 2010, 18:42

raiani написа:то нещата са доста ясни в българското мвр като цяло,беше интересен и фактът,че дори и медицинските които трябваше да носим попълненни от личния лекар,ни казаха да ги изхварлим и ни дадоха нови празни бланки....да не говорим че 800 метра които трябваше да пробягаме се оказаха на доста стръмен терен и шансът да ги минеш за 3.00мин.е почти невероятен....доста неща ми се сториха странни,защото аз знам 4е мога да покрия нормативите ,но там явно е някакси невъзможно.....

Нещата в МВР далеч не са така ясни и прости. Фактът, че са изхвърлени медицинските и са раздадени нови означава само едно - на всички е осигурен равен старт. Ако някой е прикрил заболяване или друг факт, чрез връзки с личния лекар, раздаването на празни бланки премахва възможността за злоупотреби на местно ниво, та не виждам нищо нередно, дори напротив. Относно 800-те метра, знам къде се бягат и не виждам кое приемате за "стръмен терен". До тук нищо "невероятно" не изложихте. Не съм любител на споровете просто ей така, но и не ми харесва да се хвърля в публичното пространство кал едва ли не по министерството, като цяло, без грам доказателства!
КОМИСАР

Мнениеот ribaflic » 06 Юни 2010, 18:52

Нищо невъзможно няма да се избягат тези 800 м.През 1997 г., когато аз кандидатствах, имаше т.нар тест на Купър-3 км. и 200 м. за около 12,5 мин. ако не се лъжа за времето.Бягахме в най-голямата жега.И след като такъв антиспортист като мен успя да се включи в норматива, значи всичко е нормално.
По въпроса с медицинските-и при нас беше така- всичко от начало.
Аватар
ribaflic
КОМИСАР

Мнениеот NANIOX » 06 Юни 2010, 19:10

raiani написа:
osata написа:

то нещата са доста ясни в българското мвр като цяло,беше интересен и фактът,че дори и медицинските които трябваше да носим попълненни от личния лекар,ни казаха да ги изхварлим и ни дадоха нови празни бланки....да не говорим че 800 метра които трябваше да пробягаме се оказаха на доста стръмен терен и шансът да ги минеш за 3.00мин.е почти невероятен....доста неща ми се сториха странни,защото аз знам 4е мога да покрия нормативите ,но там явно е някакси невъзможно.....

На 33год. съм,в системата съм от 10год..Искаш ли да се обзаложим че ще ги избягам за 2.30 мин :?:
Млади хора сте,как може от сега да се предавате така лесно........ ;)
Да добавя,че тежа 100кг....... ;)
Който иска,може.Който казва че не може,не иска.

http://www.youtube.com/watch?v=fag9c50wJE0

http://www.vbox7.com/play:02526cce
Аватар
NANIOX
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот raiani » 06 Юни 2010, 19:26

Lord написа:
raiani написа:то нещата са доста ясни в българското мвр като цяло,беше интересен и фактът,че дори и медицинските които трябваше да носим попълненни от личния лекар,ни казаха да ги изхварлим и ни дадоха нови празни бланки....да не говорим че 800 метра които трябваше да пробягаме се оказаха на доста стръмен терен и шансът да ги минеш за 3.00мин.е почти невероятен....доста неща ми се сториха странни,защото аз знам 4е мога да покрия нормативите ,но там явно е някакси невъзможно.....

Нещата в МВР далеч не са така ясни и прости. Фактът, че са изхвърлени медицинските и са раздадени нови означава само едно - на всички е осигурен равен старт. Ако някой е прикрил заболяване или друг факт, чрез връзки с личния лекар, раздаването на празни бланки премахва възможността за злоупотреби на местно ниво, та не виждам нищо нередно, дори напротив. Относно 800-те метра, знам къде се бягат и не виждам кое приемате за "стръмен терен". До тук нищо "невероятно" не изложихте. Не съм любител на споровете просто ей така, но и не ми харесва да се хвърля в публичното пространство кал едва ли не по министерството, като цяло, без грам доказателства!

а защо тогава,човек които не чува му удрят печат -годен-точно едно момче преди мен му откриха проблем със слуха и го пуснаха....нямам нищо против системата,та нали и аз искам да съм в нея,но нещтата при кандидатстването са много странни и прозрачни....и защо тогава изрично е написано на саита на амвр,че медицинското трябва да е подпечатено от ли4.лекар?
raiani
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот raiani » 06 Юни 2010, 19:28

SYNOPTIK написа:Видно е от сайта на АМВР,че на психо изпита са отпаднали над 60 % от кандидатите !
Това е доста тревожно !
Дали излиза,че там кандидатстват,неустойчиви млади хора само...?
raiani написа:да не говорим че 800 метра които трябваше да пробягаме се оказаха на доста стръмен терен и шансът да ги минеш за 3.00мин.е почти невероятен....

Изрично е казано,че това е Гладко бягане...
Доста тревожно,доста !

не не кандидатстват неустоичиви хора,просто местата са твърде малко и късат наред само-ИЗБРАНИТЕ-учат там.... :D
raiani
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот raiani » 06 Юни 2010, 19:30

NANIOX написа:
raiani написа:
osata написа:

На 33год. съм,в системата съм от 10год..Искаш ли да се обзаложим че ще ги избягам за 2.30 мин :?:
Млади хора сте,как може от сега да се предавате така лесно........ ;)
Да добавя,че тежа 100кг....... ;)

обзалагам се че ще ти бъде трудно да изкатериш това нанагорно за това време :)
raiani
младши Полицай
младши Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България