Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Мнениеот Куче » 04 Юни 2010, 21:30

Sir Humphrey написа:Лесно стигане до Академията е мисия невъзможна. Тоя бул. "Александър Малинов" мамата си трака. Особено заран.

То май не е само заран Сър...то в голямото село по цял ден е зор ,да се стигне до някъде :lol:
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот raiani » 05 Юни 2010, 23:39

АЗ лично се явих преди 2 дни на физически изпит в АМВР-никакъв шанс да се вземат 30 точки ,ако не се знае предварително за теб,бяхме хора от два града и от 50 моми4ета,скъсаха повече от половината на медицински а на самия физически мина само 1 момиче,на което сестра му с униформата доиде да му държи краката докато правеше коремни преси...на момичетата които бяхме там не ни беше позволено да минем 30 точки,скъсаха ни всички с 29,беше абсурдно.......ако някои иска повече инфо да ми пише.....
raiani
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот osata » 05 Юни 2010, 23:51

raiani написа:АЗ лично се явих преди 2 дни на физически изпит в АМВР-никакъв шанс да се вземат 30 точки ,ако не се знае предварително за теб,бяхме хора от два града и от 50 моми4ета,скъсаха повече от половината на медицински а на самия физически мина само 1 момиче,на което сестра му с униформата доиде да му държи краката докато правеше коремни преси...на момичетата които бяхме там не ни беше позволено да минем 30 точки,скъсаха ни всички с 29,беше абсурдно.......ако някои иска повече инфо да ми пише.....

Няма какво да си пишем на ЛС, имате поле за изява във форума - изкажете си мнението. Сега нормативите са малко занижени, преди години за жени скок от място за оценка "3" ( тогава бяха 6 дисциплини, като не трябва да има оценка 2 на никоя ) беше ако не се лъжа 2,10метра - аз лично не познавам жена, която да го скочи това.
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот SYNOPTIK » 06 Юни 2010, 00:16

raiani написа:ако някои иска повече инфо да ми пише.....

Защо на ЛС,raiani ?
Целта на сайта не е да се възхвалява настоящото положение,а да се кажат тет-а-тет кривините...
Ясно е че служителите на МВР не желаят нещата да продължат така както са били преди 30 години-всичките искат да имат едно ново начало и една нова визия.
Всичките те,показаха в един труден период,че няма да правят компромиси,че няма да се съобразяват с моментните политически конюнктури...
На мнение съм,че така наречените "връзки" не са толкова решаващ фактор,колкото предубежденията,че има нещо нередно в МВР...
Ако изобщо не се движиш, оковите почти не се усещат.
Щастието е единственото нещо, което при делене се умножава.
Аватар
SYNOPTIK
PoliceBG

Мнениеот Болярка10 » 06 Юни 2010, 01:35

Здравейте!
Синът ми ще кандидатства др. понеделник и искам да науча и най-малкото нещо свързано с проверките. :? Та, как ще му вземат кръв - венозно ли, защото ми казаха, че може и по др начин? :lol:
Благодаря :roll:
Болярка10
Нов
Нов

Мнениеот raiani » 06 Юни 2010, 10:13

не съм казала да е на ЛС....
raiani
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот raiani » 06 Юни 2010, 10:24

Болярка10 написа:Здравейте!
Синът ми ще кандидатства др. понеделник и искам да науча и най-малкото нещо свързано с проверките. :? Та, как ще му вземат кръв - венозно ли, защото ми казаха, че може и по др начин? :lol:

ми да венозно се взима кръв,в другите кабинети просто те питат дали си добре и ти удрят печат,късат за височина 160 за момичетата и 170 за момчетата..макар че,аз видях курсантки които бяха по 150 но това е друга тема
raiani
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот doznatel1 » 06 Юни 2010, 10:56

Болярка10 написа:Здравейте!

Оле, на мама момчето, по скоро да не кандидаства ако мама му държи ръката докато му взимат кръв!
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 06 Юни 2010, 14:15

Болярка10 , хубаво е синът Ви сам да се интересува , разбирам вашето желане да знаете за какво става въпрос , но го оставете сам да се бори , предвид фактът ,че това е МВР . Отидете с него , ако желате,за да може да му дадете кураж ,но занапред трябва сам да се бори . Успех и няма нищо страшно в изпитите , ще се убедите ... :idea:
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот SYNOPTIK » 06 Юни 2010, 14:33

raiani написа:ако някои иска повече инфо да ми пише.....

Ако не дадете повече информация,ще считам поста ви за лъжа !
Ако изобщо не се движиш, оковите почти не се усещат.
Щастието е единственото нещо, което при делене се умножава.
Аватар
SYNOPTIK
PoliceBG

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България