Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Мнениеот miki6696 » 04 Юни 2010, 00:35

здравеите, искам да попитам някои ако е кандидатствал предишни години , колко е необходимата височина за момичетата, защото в саита навсякъде пише 160см. а когато си давах документите жената ми каза 163см. и ако е така има вероятност да отпадна много бързо .
miki6696
Нов
Нов

Мнениеот cz75bdpolice » 04 Юни 2010, 10:01

miki6696 написа:здравеите, искам да попитам някои ако е кандидатствал предишни години , колко е необходимата височина за момичетата, защото в саита навсякъде пише 160см. а когато си давах документите жената ми каза 163см. и ако е така има вероятност да отпадна много бързо .

Вярай само на написаното в сайта.В МВР си имаме една поговорка,,ИЗПЪЛНЯВАЙ САМО ПИСМЕНИ ЗАПОВЕДИ,ЗАЩОТО НЕЧЕСТИВЦИТЕ СЕ ОТМЯТАТ,, та това е горе-долу същото.Щом е написано 160 см.значи е толкова.
,,СТРАХЛИВЕЦЪТ УМИРА ВСЕКИ ДЕН,А СМЕЛИЯ-САМО ВЕДНЪЖ,,-ДЖОВАНИ ФАЛКОНЕ
http://www.youtube.com/watch?v=pMG8SN4Kzug
cz75bdpolice
Полицай
Полицай

Мнениеот Dochev90 » 04 Юни 2010, 14:45

Така и не можах да намеря нещо подходящо за отсядане (преспиване) в близост до академията. На 13, 14 страница посочените хотелчета не са мн на близко и ще ми отнеме доста време докато стигна до въпросната академия. Търсих в интернет но уви не успях да намеря нещо което да ми е удобно. Плс някои да ме светне с линк или по-конкретни напътствия :idea: :cry:
Dochev90
Нов
Нов

Мнениеот Валентина » 04 Юни 2010, 20:03

В Студентски град може да се намерят стаи в студентски общежития.На сносни цени. Опитай в блок 34, там имат две хотелски стаи с добри условия. Ползвала съм ги преди година на цена 10 лв. И в блоковете на ТУ може да питаш. Скоро нощувах там, но дъщеря ми предварително бе говорила с домакинката. Има и хотел срещу ТУ на ниски цени - около 10-12 лв. Но трябва да идеш на място и да разбереш. Пиши ми на ЛС, ще ти дам телефон на блок 34. Ако не са го сменили. Ползвала съм го преди година.
А пътуването не е трудно. Автобус 413 за две-три спирки, после се прехвърляш на 111 и спираш точно пред Акаденията. Може и 76 от х-л "Плиска" - посока "Младост"
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Sir Humphrey » 04 Юни 2010, 21:08

Лесно стигане до Академията е мисия невъзможна. Тоя бул. "Александър Малинов" мамата си трака. Особено заран.
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Куче » 04 Юни 2010, 21:30

Sir Humphrey написа:Лесно стигане до Академията е мисия невъзможна. Тоя бул. "Александър Малинов" мамата си трака. Особено заран.

То май не е само заран Сър...то в голямото село по цял ден е зор ,да се стигне до някъде :lol:
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот raiani » 05 Юни 2010, 23:39

АЗ лично се явих преди 2 дни на физически изпит в АМВР-никакъв шанс да се вземат 30 точки ,ако не се знае предварително за теб,бяхме хора от два града и от 50 моми4ета,скъсаха повече от половината на медицински а на самия физически мина само 1 момиче,на което сестра му с униформата доиде да му държи краката докато правеше коремни преси...на момичетата които бяхме там не ни беше позволено да минем 30 точки,скъсаха ни всички с 29,беше абсурдно.......ако някои иска повече инфо да ми пише.....
raiani
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот SYNOPTIK » 06 Юни 2010, 00:16

raiani написа:ако някои иска повече инфо да ми пише.....

Защо на ЛС,raiani ?
Целта на сайта не е да се възхвалява настоящото положение,а да се кажат тет-а-тет кривините...
Ясно е че служителите на МВР не желаят нещата да продължат така както са били преди 30 години-всичките искат да имат едно ново начало и една нова визия.
Всичките те,показаха в един труден период,че няма да правят компромиси,че няма да се съобразяват с моментните политически конюнктури...
На мнение съм,че така наречените "връзки" не са толкова решаващ фактор,колкото предубежденията,че има нещо нередно в МВР...
Ако изобщо не се движиш, оковите почти не се усещат.
Щастието е единственото нещо, което при делене се умножава.
Аватар
SYNOPTIK
PoliceBG

Мнениеот Болярка10 » 06 Юни 2010, 01:35

Здравейте!
Синът ми ще кандидатства др. понеделник и искам да науча и най-малкото нещо свързано с проверките. :? Та, как ще му вземат кръв - венозно ли, защото ми казаха, че може и по др начин? :lol:
Благодаря :roll:
Болярка10
Нов
Нов

Мнениеот raiani » 06 Юни 2010, 10:13

не съм казала да е на ЛС....
raiani
младши Полицай
младши Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България