Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
ГДБОП написа:Полето Психиатър си отиваш при психиатъра и когато ти даде бележка ,че не си врътнал той ти се подписва тама и ти слага печат ..
SYNOPTIK написа:doznatel1 написа:Мисля че не се попълва, или пише "НЕ", не помня вече, ако си имал посещение при психиатър тогава се пише.
А това не нужно ли е,след като има представен документ от психо-диспансера преди това ?
doznatel1 написа:ГДБОП написа:Полето Психиатър си отиваш при психиатъра и когато ти даде бележка ,че не си врътнал той ти се подписва тама и ти слага печат ..
Дрън, дрън, на мен личната ми лекарка ми попълни всичко, издава ти се документ от психодиспансер, че не се водиш на отчет.
Dochev90 написа:Искам да запитам за тези които не са от София и няма каде да отседнат има ли някаде квартири или нещо подобно на близко до академията на прилични цени, някой който може да ми помогне и знае каде мога да отседна или каде да търся плс да пише
Dochev90 написа:Искам да запитам за тези които не са от София и няма каде да отседнат има ли някаде квартири, или нещо подобно на близко до академията на прилични цени. Някой който може да ми помогне и знае каде мога да отседна, или каде да търся плс да пише
Назад към Полицията в България
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта