SFS написа:Все още не съм гледал записа но от реаккцията ви започвам да усещам, че най накрая започвате да стигате до онова, което ви говоря от месеци.
ЦЦ не е борец срещу статуквото в МВР. Той е част от него и го пази. Наяхна онова, което малцина от вас сътвориха и с помоща на клакьорите му, които се смесиха с вас започна да ви владее. За мен действитя му са очевадни и доказват ясно това, коетго ви говоря ама когато ги кажа една част от тези сред вас ме награкват. Сега пелените започват да падат и се вижда пак, че ЦЦара ви е гол.
Най големи япроблем всъщност не е в ЦЦ а в една чст от ту, някои които ми се представят и за приятели по принцип. Накратко пак ще кажа, че основния проблем идва от убеждението на много от вас, че проблемите във МВР са започнали от преди 20 години..нещо което ЦЦ никога незабравя да подчертае. Така той се идинтифицира и става сянка на онези сред вас които мислят по същия начин. Проблемите на МВР са продължение на онези от преди 20 години и това е основния вододел в ръкава на който трябва да се промуши всеки един от вас с личния си избор с способността на мислите си с изводи от собствената си глава. Празноглавите от вас избират митовете и легендите а по старите и меда и маслото за чуждата сметка от миналото и заедна със фискултурника се опитват да продължават агонията с пирови акции,които показват на кьоравите.
Цялата политика му е збъркана и в противоречие с онова, което трябва а то е реални реформи а не да ми показва, че всичко е било така поради липса на политическа воля. Проблемите са системни а не функционални. Системата трябва да се реконструира а не да се натиска или залъгва, че може да работи само с желание, защото желанията са променливи и само след 2-3 месеца онези с реализациите, които вестниците и телевизиите развават като значимо може и да спрът...тогава какво ще стане а ЦеЦе?
Дайте един линк от където мога да видя записа..S>V>P
Един пост по-нагоре съм го дал линка..........