К И Н О

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: К И Н О

Мнениеот BARETATA » 17 Апр 2010, 14:12

Да , за тази поредица на "Антикилър" , с превод съм ги гледал . Какво ще кажете за "Брат" и "Брат"2 :D ?
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот dinkovm » 21 Апр 2010, 20:34

SYNOPTIK написа:
Lord написа:
osata написа:Довечера по msat от 22.30 ще дават "Антикилър" - 1 част - руски екшън

"Антикилър"-ите имат моята подкрепа, струват си, гледайте ги. Освен първата част не съм открил други със субтитри, но лично аз предпочитам да гледам руските филми без превод.

Има ги с превод и трите серии в http://www.p2pbg.com/ !

Благодаря за препоръките. Изгледах ги и трите. Струва си времето заделено за него. Верно субтитрите не съм съвсем точти. А и "Лис" не се се ли използва в случая, като "Плешив", защо го превеждат лисица?
Аватар
dinkovm
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот BARETATA » 10 Май 2010, 03:24

На живо от Лондон: Премиерата на "Принцът на Персия"
България : Вече са в предварителна продажба и билетите за специалната нощна прожекция на 20 срещу 21 май в Mtel Imax. http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2955011
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 11 Май 2010, 14:15

Винаги съм харесвал френско кино. Ако има и други препоръчвам един нов филм, продуциран от Люк Бесон: "L'immortel / Непробиваем".

Резюме : След дълга, успешна и много брутална кариера в мафията на Марсилия, Шарли Матей (Жан Рено) се оттегля. От 3 години, той живее спокоен живот, изцяло отдаден на жена му и двете му деца.
Една зимна сутрин, след като оставя семейството си на пристанището и паркира колата, Шарли е безмилостно застрелян 22 пъти и оставен да умре. По някакъв начин, той оцелява, след което се отправя да търси Тони Закия (Кад Мерад), единствения човек, който би посмял да се опита да убие Шарли. Тони допуска една голяма грешка – не успява. ;)

Приятно гледане!
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 11 Май 2010, 14:50

Тъкмо съм почнал да го тегля . Отзивите са доста добри за това филмче . Ще дам коментар,след като го гледам.
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот jim beam » 14 Май 2010, 18:58

На тема руско кино моя фаворит е "Бандитския Петербург".С огромен интерес съм изгледал по два пъти всичките 10 сезона.Препоръчвам га на всички,които обичат криминалните филми.В момента съм се преготвил да гледам "Gomorra" който е за неаполитанската мафия,по бестселъра на Роберто Савиано.
Ако ще губиш,бъди сигурен,че ще загубиш борейки се,а не предавайки се!
jim beam
Полицай
Полицай

Мнениеот Lord » 18 Май 2010, 19:36

Има ли торент и кой, където вече е качен "Принцът на Персия"?
КОМИСАР

Мнениеот Полю Цейски » 19 Май 2010, 10:28

не знам да има но ако има ще е с лошо качество изчакай малко да излезе на двд рип
Полю Цейски
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Lord » 19 Май 2010, 18:35

"Туман"/"Мъгла", руски - 2010г., допадна ми.

П.П. няма субтитри
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 26 Май 2010, 23:34

Гледах на КИНО - " Принцът на Перси " , екстра си е филма . На компа ,гледах "Фаворитът 3 " и той е екстра . Гледайте ги .
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите