SYNOPTIK написа: На 14 май 2010 година на стадион „Васил Левски” от 21.00 часа ще се състои супер концертът на австралийските рок легенди AC/DC. Лично аз,открих групата през 1979 година. Никога не съм и помислял,че AC/DC,ще свирят у нас някога !
Имах удоволствието да бъда на стадиона ! Нещо невероятно и неописуемо ! Сбъдна се една моя детска мечта ! Какво да мисля,Лорд ? Когато си купих билета,не вярвах ! Когато се наредих на входа на стадиона,и видях около мен,всички онези побелели големи момчета,усетих че ще е страхотно. Припомних си моментите,в които като ученик ходих на едно стрелбище,за да си купя малки черно-бели снимки на групата,как на всеки нов албум,мъкнех един касетофон,за да презаписваме касети,как в трети курс,на гърба на ученическото ми сако,с химикалка,изписах AC/DC,и това едва не ми костваше,закупуване на нова униформа... Как в девети клас,за първи път,гледах любимците си на видео... А сега те бяха пред мен-на 100 метра. 31 години след това...
Ако изобщо не се движиш, оковите почти не се усещат. Щастието е единственото нещо, което при делене се умножава.
SYNOPTIK написа:Имах удоволствието да бъда на стадиона ! Нещо невероятно и неописуемо ! Сбъдна се една моя детска мечта ! ...
Админ, как говориш за тях самооо .... Колко страст, колко любов ... Един мъж може да говори така само за любимата ... кола, отбор или група /в случая! /