osata написа:doznatel1 написа:Бягай от Свободния, бягай![]()
Аз успях да избягам
Бягай, ама сега даваш пари за солариум нали
Е да!

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
osata написа:doznatel1 написа:Бягай от Свободния, бягай![]()
Аз успях да избягам
Бягай, ама сега даваш пари за солариум нали
мираж написа:Ще имам ли проблем с кандидатстването в АМВР, ако съм с лична карта с изтекъл срок?
мираж написа:Oще няма дати за проверките по ФП и психотестовете, няма инфо за брой места за приема, нито за таксите за кандидатстване. Краен срок за прием на документи - 26.05. Да ама втората матура е на 17.05, а има след това и трета по желание. Кога ще излязат резултатите, кога ще ни са готови дипломите, как да подадем до тогава оценките си за класиране.
мираж написа:Не се иска диплома в този срок, но все пак трябва да се прави класиране по бал. Не е казано кога и как да подадем дипломите, или аз поне не съм видял.
Чл. 14. (1) Кандидатите за придобиване на образователно-квалификационна степен „ба¬кବлавър“ в редовна и задочна форма на обучение:
1. За специалността „Противодействие на престъпността и опазване на об¬щест¬вения ред“ се класират по бал без конкурсни изпити.
Чл. 47. [b]Кандидатите за курсанти за придобиване на образователно-квалификационна степен „бакалавър” в редивна и задочна форма на обучение, подлежащи на специализиран ме¬ди¬цински подбор, проверка на физичес¬ката год¬ност и психологическо изследване подават изис¬кващите се документи в срок до 26 май 2010 г.Чл. 49. Медицинският подбор, проверката на физическата годност и психологи¬ческото из¬следване на кандидатите по чл. 5, ал. 1 и 2 да се извършват в Академията на МВР съгласно графика по чл. 45 за времето от 1 юни 2010 г. г. до 25 юни 2010 г., с резервни дати на 29 юни 2010 г. и 30 юни 2010 г.
§ 1. Документи, подадени след определените срокове, не се приемат[/b]
Дати "от - до" фиксиран срок ли са? Някъде да се споменават дипломи?
Назад към Полицията в България
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта