На кой какъв аватар е най-подхоящ

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: На кой какъв аватар е най-подхоящ

Мнениеот Куче » 07 Май 2010, 19:28

КОШМАР написа:Аз много съжалявам, че не разбирате моето недоволство. Жалко, че това ще е причината да не влизам повече в този форум. Когато разберете истината, ако изобщо някога разберете, тогава може би ще знаете защо казах всичко това. Толкова.

Пак уби коча с лопатата кака!. Все пак е твое решение...но недей на мен лично ще ми липсваш с твоето нестандартно мислене. Твърде лично приемаш нещата кака! 8-) . Не бива така....живота е кратък и е пред теб с пълна сила сама да си го направиш.
Долу горе беше тип твое изказване.....все пак недей така! 8-)
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 07 Май 2010, 19:29

Шом толкова много се засягате,ще си слагам само мои Аватари , да не взема някой и на мен да се обиди ...

Изображение
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот osata » 07 Май 2010, 19:33

КОШМАР написа:Аз много съжалявам, че не разбирате моето недоволство. Жалко, че това ще е причината да не влизам повече в този форум. Когато разберете истината, ако изобщо някога разберете, тогава може би ще знаете защо казах всичко това. Толкова.

Сега нямам време, защото излизам, като се върна обещавам да изтрия засегналия те проекто аватар, защото не го знам къде е. А това, че не те познават и са ти поставили такъв аватар само трябва да те радва, защото ако те познаваха и ти бяха сложили такъв аватар щеше да е обидно.

Повтарям, че темата цели единствено смях и забава - не забравяй, че светът е оцелял, защото се е смял!
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 07 Май 2010, 19:48

Ето още за мен :

Изображение
Изображение
Изображение
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот dinkovm » 07 Май 2010, 22:24

Барета , защо този secondary weapon е там. В бронежилетката. Без кубура. вероятноста за отнемане или неволно изпадане не е ли голяма. Правилно ли е така. коментирай като спец. Това не са СОБТ, нали?
Аватар
dinkovm
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот BARETATA » 07 Май 2010, 22:42

Брат,това е групата на ГДБОП . Грешка е на колегата , не трябва да се слага Оръжие , без кобур . Веднъж става белята . СОБТ не са изпратени , предвид това ,че Зл.Иванов е бивш служител на Поделението и е вероятно да има още приятели там.Малко изменихме темата,аз просто го сложих като Аватар,но е хубаво да изчистим нещата. Просто трябва да имаш усет ,а не да си мислиш ,че сложил ли маската-качулката и край,напротив точно тогава може да има по-голяма опасност и съпротива . Това е брат
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот osata » 08 Май 2010, 00:17

osata написа:
КОШМАР написа:Аз много съжалявам, че не разбирате моето недоволство. .......

Сега нямам време, защото излизам, като се върна обещавам да изтрия засегналия те проекто аватар, защото не го знам къде е......
Повтарям, че темата цели единствено смях и забава - не забравяй, че светът е оцелял, защото се е смял!

Ще ми кажете ли за кое точно мнение става въпрос, че не мога да го намеря. Ако има и други недоволни от някакво сравнение - давайте ми на ЛС линк.
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот Валентина » 08 Май 2010, 08:38

КОШМАР написа:Eдин въпрос към Валентина: Познаваш ли ме? Не, че се сърдя, но е тъпо. Извинявай. По-голяма простотия едва ли някой е правил спрямо мен. .

Извини ме, не съм очаквала нещо, което ми се видя смешно, да предизвика толкова полемика. Ще изтрия всички предложения за аватари, свързани с теб, защото все още не се сещам кое от всичките те е засегнало. Не те познавам, предложенията съм ги направила само защото в момента са ми се сторили смешни и "кошмарни". Извини ме още веднъж! Не си струва да напускаш форума заради една шега.
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Валентина » 08 Май 2010, 09:01

osata написа:Ще ми кажете ли за кое точно мнение става въпрос, че не мога да го намеря. Ако има и други недоволни от някакво сравнение - давайте ми на ЛС линк.

Аз вече изтрих всички предложения за аватари, които бях направила за Кошмар.
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот daniela_suzi » 08 Май 2010, 09:23

Здравейте,съфорумници!Не мисля,че трябва да чак толкова да взимаме на сериозно тази тема-все пак тя е за развлечение.Аз също не мога да разбера,защо Sir Humphrey ме е изтипосал като водолаз,но ме изкефи,защото в ГЗ вече само водолаз май дето не съм станала :lol: .
От всяка ситуация има изход,която не винаги е в желаната от нас посока,но винаги е встрани от гробищата!
Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите