На кой какъв аватар е най-подхоящ

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: На кой какъв аватар е най-подхоящ

Мнениеот doznatel1 » 07 Май 2010, 17:00

КОШМАР написа:Eдин въпрос към Валентина: Познаваш ли ме? Не, че се сърдя, но е тъпо. Извинявай. По-голяма простотия едва ли някой е правил спрямо мен. Не ти разбирам аватара и неговия смисъл, но е много далеч от същността ми. Лично аз , не разбирам от подобен майтап, защото не ми е в кръвта подобен род действие. Понеже се загледах в темата повече от необходимота и видях нещото, което явно Валентина е избрала авторитетно и с много жар. Не бих и върнала жеста в никакъв случай. Ще ми е под достойнството да квалифицирам някой който НЕ познавам лично.

Съгласна съм с намека на Осата, това е тема за развлечение никой не отдава голямо значение на Аватарите, просто ги слагаме за да се посмеем, погледни и мойте са забавни. Я се стегни малко, ако си мислиш че тя отдала ГОЛЯЯЯМО значение на твоя милост- в грешка си!
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот doznatel1 » 07 Май 2010, 17:04

Ето и на Осата: :P

Изображение
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Sir Humphrey » 07 Май 2010, 17:18

КОШМАР написа:Eдин въпрос към Валентина: Познаваш ли ме? Не, че се сърдя, но е тъпо. Извинявай. По-голяма простотия едва ли някой е правил спрямо мен. Не ти разбирам аватара и неговия смисъл, но е много далеч от същността ми. Лично аз , не разбирам от подобен майтап, защото не ми е в кръвта подобен род действие. Понеже се загледах в темата повече от необходимота и видях нещото, което явно Валентина е избрала авторитетно и с много жар. Не бих и върнала жеста в никакъв случай. Ще ми е под достойнството да квалифицирам някой който НЕ познавам лично.

Доколкото видях, те е оприличила на SEXY BITCH по монокини.
И аз на твое място бих се засегнал.
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Куче » 07 Май 2010, 17:41

daniela_suzi написа:Изображение Куче

Ей ,Кошмарче я го дай по весело. Аз какво да кажа за това?. Дани ме е направила като хеликоптер :lol:
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот КОШМАР » 07 Май 2010, 17:51

Цитат дознател1: Съгласна съм с намека на Осата, това е тема за развлечение никой не отдава голямо значение на Аватарите, просто ги слагаме за да се посмеем, погледни и мойте са забавни. Я се стегни малко, ако си мислиш че тя отдала ГОЛЯЯЯМО значение на твоя милост- в грешка си!

Достатъчно съм се стегнала, но подобен род изцепка едва ли мога да понеса. Всеки е това което е, но ако нещо на теб не ти хареса, сигурна ли си, че ще го приемеш въпреки всичко? Не ме апострофирай ако обичаш и не ме интересува дали е отдала ГОЛЯЯЯМО значение на моя милост - не съм моя милост, а нещо по-различно. Гледай себе си. Дано ме разбра, която и да си. Все ми е едно!!! Можеш да се посмееш и на написаното ако искаш. Разбирам осата, но не виждам подобни ненормални аватари. Безмислено е да говоря каквото и да било повече и не мисли, че си права с казаното от теб. Ти също си в грешка и то голяма. Просто себелюбието не ти дава възможност да видиш нещата в истинската им стойност.
КОШМАР
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот doznatel1 » 07 Май 2010, 18:39

КОШМАР написа:Цитат дознател1: Съгласна съм с намека на Осата, това е тема за развлечение никой не отдава голямо значение на Аватарите, просто ги слагаме за да се посмеем, погледни и мойте са забавни. Я се стегни малко, ако си мислиш че тя отдала ГОЛЯЯЯМО значение на твоя милост- в грешка си!

Достатъчно съм се стегнала, но подобен род изцепка едва ли мога да понеса. Всеки е това което е, но ако нещо на теб не ти хареса, сигурна ли си, че ще го приемеш въпреки всичко? Не ме апострофирай ако обичаш и не ме интересува дали е отдала ГОЛЯЯЯМО значение на моя милост - не съм моя милост, а нещо по-различно. Гледай себе си. Дано ме разбра, която и да си. Все ми е едно!!! Можеш да се посмееш и на написаното ако искаш. Разбирам осата, но не виждам подобни ненормални аватари. Безмислено е да говоря каквото и да било повече и не мисли, че си права с казаното от теб. Ти също си в грешка и то голяма. Просто себелюбието не ти дава възможност да видиш нещата в истинската им стойност.

Аууу, дори не ти го дочетох докрай, явно си станал с гъза на горе или си прекалено обидчив, опитах се да ти кажа че това е тема за развлечение, ако на мен ми го бяха сложили нямаше да се засегна, защото това е един майтап, не е нещо сериозно за което мога да се обидя. По тази твоя логика да сме се скарали всички във Форума!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Погледни какви Аватари слагаме тука, да някой би се обидил, но не го прави, защото е забавно, разтоварващо, и не трябва да се впрягаме за такива дребни неща. Просто не чети темата като не ти допада и си спести писането, напрягането, нервите или там каквото ти е станало след този ШОК!
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Куче » 07 Май 2010, 18:48

Ауууу , оса ти си виновен :lol: С твоята тема работата отива на "женски бой".......обичам женски бой :lol:
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот doznatel1 » 07 Май 2010, 18:50

Куче написа:Ауууу , оса ти си виновен :lol: С твоята тема работата отива на "женски бой".......обичам женски бой :lol:

Това "Аууу" си е мое :lol:
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот doznatel1 » 07 Май 2010, 18:51

Изображение
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Куче » 07 Май 2010, 18:52

doznatel1 написа:
Куче написа:Ауууу , оса ти си виновен :lol: С твоята тема работата отива на "женски бой".......обичам женски бой :lol:

Това "Аууу" си е мое :lol:

Това твоето "Аууу" идва от моето " Баууу"........така че си е мое...дознателче! 8-)
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите