За или против смъртното наказание?

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

За или против смъртното наказание?

За!
51
78%
Против!
14
22%

Общо гласове : 65

Re: За или против смъртното наказание?

Мнениеот doznatel1 » 02 Май 2010, 22:41

фиеста написа:Дознател1, да не се обидиш, но точно твое мнение не видях. Може би съм го пропуснала между цитатите....

Не може би, ами направи си го подминала с 200, ако не разбра до сега- Аз съм ЗА смъртното наказание! За мен това е по- добрата присъда за извергите!
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Куче » 04 Май 2010, 18:59

Защо толкова "дълбаете" тая тема не мога да разбера. Всяка държава си определя политиката и законите. Китай оня ден утрепа още един пак ,6-ти човек за 3 месеца. Хората казват имаме си закони. Пренася наркотици , с тях ще зарази хиляди деца.....значи той е убиец...край! Убийци , изверги , пласьори...смърт....шапка им свалям на китайците. Знаете вече за какво съм гласувал 8-)
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот SFS » 05 Май 2010, 20:32

И как разбра, че китайците са отрепали точно такъв? Така казваха и нашите комунисти трепачи преди време а какво се оказа?
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

Мнениеот SFS » 05 Май 2010, 20:34

Lord написа:
SFS написа:Лорд, само да вметна за информация от личен поглед..
В Америка все още доброто е добро а злото зло. Все още тези две противоположности са ясно и ярко разграничими в обществото. Рядко има смесване и трудно разпознаване.

;) Много, много, много субективно. Обществените отношения определят и то не обективно, а чрез представителите си. Много трудно - дори невъзможно!

И кой ми го казва...който не е подушвал Америка а е чел само за нея или най много е бил на екскурзия там :lol:
Ревизор - Одитор

Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 06 Май 2010, 18:30

SFS написа:........И кой ми го казва...който не е подушвал Америка а е чел само за нея или най много е бил на екскурзия там :lol:

Щом мога да им хрантутя с труда си мнимите терористи от Гуантанамо /лишени от свобода в противоречие на което и да е правораздаване ;) /, значи имам право на мнение! :idea:
КОМИСАР

Мнениеот Sir Humphrey » 06 Май 2010, 18:39

Lord написа:Щом мога да им хрантутя с труда си мнимите терористи от Гуантанамо /лишени от свобода в противоречие на което и да е правораздаване ;) /, значи имам право на мнение! :idea:

САЩ май потъпкаха собствената си конституция с тоя затвор.

Habeas corpus отиде по дяволите...
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот SFS » 06 Май 2010, 20:21

"А вие защо биете негрите" .. хора, все се надявам да се отърсите от глупостите...знам, че доста е трудно но без това няма да минете на първа скорост.
Ревизор - Одитор

Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот OR-7 » 09 Май 2010, 22:56

фиеста написа:Е много философска ще стане темата, но кой определя кой какво заслужава? ;)

Тя темата е философска ... няма нужда тепърва да става!
Философията идва от там, че зависи от чии очи ще се погледне, когато се задава този въпрос:
Ако попитате майките на 30 деца, които са били застреляни от техен съученик в училище вчера... как ще отговорят те? Ами ако попитате майката на ученика застрелял вчера своите съученици? Как ще отговори тя?

За съжаление дори и държавата да не прилага смъртно наказание смятайки, че това е нехуманно много не човечни хора - жители на тази държава всекидневно извършват подобно деяние спрямо свои съграждани. Там е работата, че хората не сме човеци.

Трябва да се постави и отговор: Зависи...
а от какво зависи ... едва ли има кой да даде 100% правилен отговор.
Mess with the best, die like the rest
Изображение
Форумът на Българските военни
Аватар
OR-7
младши Полицай
младши Полицай

Местоположение: Бургас, морето, моряците и останалите трудови хора :)

Мнениеот Автоконтрольор » 09 Май 2010, 23:01

OR-7 написа:
фиеста написа:Е много философска ще стане темата, но кой определя кой какво заслужава? ;)

Тя темата е философска ... няма нужда тепърва да става!
Философията идва от там, че зависи от чии очи ще се погледне, когато се задава този въпрос:
Ако попитате майките на 30 деца, които са били застреляни от техен съученик в училище вчера... как ще отговорят те? Ами ако попитате майката на ученика застрелял вчера своите съученици? Как ще отговори тя?

За съжаление дори и държавата да не прилага смъртно наказание смятайки, че това е нехуманно много не човечни хора - жители на тази държава всекидневно извършват подобно деяние спрямо свои съграждани. Там е работата, че хората не сме човеци.

Трябва да се постави и отговор: Зависи...
а от какво зависи ... едва ли има кой да даде 100% правилен отговор.

Най-накрая един точен отговор.Изпадането в спорове е излишно, тъй като темата се свежда до лични виждания относно този проблем.
"Хората лъжат, уликите не..." - Д-р Гилбърт Грисъм
Аватар
Автоконтрольор
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот doznatel1 » 09 Май 2010, 23:27

Абе то се очакваше да има спор, от моя страна със сигурност :lol: Много различни възгледи, това води до спор- респективно бой! :lol: :lol: :lol:
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Анкети